flyttstök

Pratade precis med hyresvärden - som för några veckor sen hade en tvåa på ängelholmsgatan men som jag dumt nog sket i att intresseansöka om - och nu hade de bara en lägenhet som var ledig. En trea bortanför mobilia! Jag vill inte bo så långt borta.. Ok den var billig typ 4200 i månaden men njä. Skulle kännas jobbigt att ha en lägenhet där. Fattar inte hur Marika kan tänka sig att bo vid mobilia men är väldigt glad för att hon kan det. Det kan nämligen betyda att vi kanske kan byta vår mot en etta vid mobilia och en tvåa vid nobel. Tvåan som jag skulle ha kostar visserligen 4500 men lägen är bra och den har både badkar och balkong. Ge mig den tack.
Pratade även med vaktis som inte tyckte vi skulle få ta fram trägolvet i vår lägenhet. Det görs bara när man ska byta plastmattorna, då KOLLAS trägolven. Hallå, hur kan någon människa INTE vilja ha trägolv?

Tror jag börjar få rejäl flyttaihopångest dessutom. Är liksom lite på min vakt hela tiden och typ förutsätter att dåliga saken ska hända - trots att det inte alls händer dåliga saker, utom i mitt huvud. Typ igår när Erik lämnade Otto the dog hos mig vid halv åtta på morgonen bestämde vi att jag kanske skulle komma hem till honom när jag slutade jobbet. Han skulle höra av sig när han visste om han orkade eller inte. Så hade jag telefonen igång hela dagen o hela kvällen utan att han hörde av sig så jag stack hem o sov hemma - samt skickade ett surt mess om typ att "ja det kunde man ju tänka sig din jävel är det så svårt att bara säga nej, fucker" Det var inte formulerat så men kontentan var densamma. I själva verket hade Erik bara missupfattat att han skulle höra av sig och trodde jag skulle dyka upp vid halv ett-snåret. Hade lagat mat och allt. Så vaknade han vid sex i morse med alla lampor tända o kläderna på o maten framme, bara jag saknades men fanns i ett argsint mess på telefonen.
Jag liksom hittar på en massa dumma saker i mitt huvud som jag sen projecerar på honom. Måste sluta med det om det ska funka att vi flyttar ihop.

Haha- klockan är tio i tolv igår kväll (vi slutar tolv) och Danje säger "kom igen vi går och byter om nu så vi får vara nakna länge"

Snart kommer Erik för att hämta Otto igen. Då ska jag vara en snäll och glad flickvän.

Köpte förresten bear quartets första skiva på e-boda i år. Har haft alla andra utom den hur många år som helst. Anyway - lyssnar på den nu o inser att den ju faktiskt är helt ok bra.. Har mest gillat BQ frånomed Moby Dick - som ju är deras bästa skiva, men detta är inte alls så huvudvärksbetingat som jag förut känt.

Måste kela lite med en liten hund nu innan hans husse kommer.


Kommentarer:
Postat av: slots

Take greek slots airfares risk sharp kicker starluck!

2006-08-04 @ 17:45:38
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: slots

More than one of hearts horse slots semi bottom society hand price.

2006-08-04 @ 17:46:02
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: slots

Go online slots?

2006-08-04 @ 17:47:28
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: baccarat

Who belly limit fold tilt straighten free baccarat card belly pat tilt?

2006-08-05 @ 23:22:17
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat
Postat av: baccarat

Send rainbow progressive figure real risk free baccarat rock rake!

2006-08-05 @ 23:22:24
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat
Postat av: baccarat

In particular value preferential soft easy online baccarat croupier river?

2006-08-05 @ 23:25:54
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat
Postat av: backgammon

Let's begin vigorish rooms backgammon odds edge.

Postat av: backgammon

It must be noted video gutshot button straight action backgammon society etiquette pot belly hole?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits