tjära

Tog två blåsippebad i helgen med följden att ligga med feber igår och idag. Men det var det nog värt. Bada är ju trots allt det goda i livet. Jag har visserligen missat två dagar av vrålig sol meen jag har samtidigt fått tillfälle att läsa ut sista Harry P som legat och möglat i min läslista i över ett år eller så. Nu är jag fri att läsa vad jag vill! Jag är så överväldigad att det antagligen kommer att dröja ett halvår innan jag har lyckats bestämma mig för vad jag vill läsa. Ge mig tips och idéer tack!

Jag är fortfarande djupt upprörd över att jag missade den största sifferhändelsen i livet. 010203 040506. Fan vad ledsamt. Var det någon som uppmärksammade det gyllene talet? Inte ens du Kaj? Shiit.

Men när det är 23 grader och sol ute och jag sitter i linne med fönstret öppet och dricker kaffe och lyssnar på Fiona Apples - Across the Universe och trädet på gården blommar som aldrig förr, a då göör det inte så mycket för då får man samma känsla i kroppen som på sommaravslutningen i femman (inte sexan - då var man lite orolig för hur det skulle bli att börja högstadiet - femmans avslutning var så trygg som den kunde bli) och man sjöng med kören den där sommarsången om maskrosor som blommar och bryggor som luktar tjära. Säweat. Speciellt bra känns det när jag redan är ganska brun efter Kretaresan. Man känner sig så skön i brunt skinn. Som att allt är möjligt och att man kan stanna uppe hur länge som helst om nätterna och laga franska storkok eller kanske baka bröd och ändå är man aldrig trött nästa dag när man cyklar till jobbet klockan halv sju. Vi vet ju alla att det sista inte alls stämmer, men det är Känslan folk, Känslan.

Erik ska antagligen bo i Brantevik i sommar och renovera hans Mütters hus. Eller rättare sagt i Augusti. Kul. Samtidigt ska Bea till Asseland. Kul. Och Kari - semester eller jobb? Och jag har semester. Kul. Martina, du ska inte jobba va? Långa ensamma dagar vid stranden annars...
Men kanske ska jag få följa med och lära mig renovera fönster hos mamma Clary och jobba där samtidigt. Lite konstig känsla ändå väl? Hela glada familjen tillsammans.. Är det bara jag som tycker det är en konstig sak att göra? A vi får la se. Just nu vill jag bara jobba igen så jag har legitimerat min friskhet och får leka utomhus igen. Tyvärr hinner det fina vädret antagligen försvinna lagom till helgen. Men det är ju bara maj ännu.

Jag undrar vad jag ska göra till hösten om jag inte kommer in på någon av utbildningarna jag sökt. Skaffa barn? (haha det var bara för att provocera er B o M) Min lön kommer antagligen höjas såpass att jag jobbar kvar på jobbet av fri vilja. Ska jag ha det så jämt? Ska jag skita i allt och bli elektriker? Erik kommer som det ser ut nu köpa loss lägenheten i juli. Skulle kunna jobba med den? Synd att jag inte är snickare bara.. Jag hatar sånahär mellanperioder i livet när man bara sitter och väntar på att saker ska hända av sig själv.

Liksom att det går "bli-i-hop"-trender går det även "göra-slut"/"flytta-isär"-trender. Den senare verkar gå just nu. Ajaj. Inte hos mig och förhoppningsvis inte hos er andra heller. Bara menar att viruset sprider sig så be aware!!

Igår stack jag från jobbet vid tio, kom hem vid halv elva och somnade vid elva. Sov till fyra. Mitt på ljusa dan! Och jag har sån GRYMME träningsvärk sen gympan i måndags. Har aldrig varit så illa som nu. Allt värker. Känner mig totalt mörbultad faktiskt, som att jag brutit revbenen och sträckt båda benen. Ska sluta ha uppehåll med träningen from nu. Basta.

Kommentarer:
Postat av: Bea

Suck, vadå provocera? Skaffa så många du vill sis, och sluta att se mig som en motpol eller motståndare eller vad det nu är du tror att jag är.
O du, ge din bekantskapskrets en eloge för att vi har hållt inne med slutet på Harry P i eeeeeeevigheter, only for you! :)
Skulle inte du komma bort o se mina nymålade väggar förresten?

2006-05-10 @ 19:15:14
Postat av: erika

hähä det var precis det svaret jag menade med att provocera. Skit samma skit samma, jo jag ska kolla väggar men är ju fortfarande officiellt sjuk. får bli imorgon. ålrajt?

2006-05-10 @ 19:27:55
Postat av: Bea

Fast du väljer ju att tolka som du vill; du låtsas att du provocerar så att du kan fortsätta... Skit samma, skit samma. Blir det boxning i morgon? Eller ska Kari? Annars är du välkommen på visning. Nu ska jag äta popcorn, kolla på hockey OCH läsa kurslitteratur...

2006-05-10 @ 20:23:46
Postat av: Anonym

Åååh, skrev en kommentar som bara försvann!! Det var länge sedan jag sa det nu, men jag hatar datorer! Nå, den gick ut på att du inte kan använda begreppet provocera hursomhelst! Du kan ju inte bara välja att tolka vad jag säger till vad du vill, så att du kan fortsätta att låtsas att jag tycker något som jag inte gör. Lägg av! Oh, detta börjar bli komplicerat, säger som du; skit samma, skit samma. Box i morgon? Eller ska Kari tros? Nu; popcorn, hockey OCH kurslitteraturläsning...

2006-05-10 @ 20:43:02
Postat av: Anonym

wohoo, nu kom de båda två... OCH en till :)

2006-05-10 @ 20:50:57
Postat av: erika

ja vi lägger ner. vetefan om box imorgon, känner mig inte helt hundra ännu alltså. Hellre visning tror jag nog. Och ja, ett stort tack till alla som inte avslöjat HP-hemligheter. En fråga bara: När Harry och Dumbledore är i den där grottan och hittar en grön sörja i vilken en såndär hexadexa ligger. VARFÖR måste D DRICKA den? varför tar de inte bara upp den i samma lilla flaska och häller ut den på golvet?! Är de dumma i huvet eller? Där ligger den Dummadåren (dumbledåre)(hehe)(ordvits)(hehe) och kraxar för sitt liv? Det blir ju bara patetiskt. Eller missade jag något för att jag läste den dels snabbt dels på engelska?

2006-05-10 @ 21:16:09
Postat av: Martina

Men åhh han måste dricka den av nån anledning jag inte kommer ihåg haha. Guud ja visst är det upprörande med Klarapop? Eftersom mitt liv alltid går parallellt (huh stavning?) med hennes fruktar jag nu det värsta. & nej jag ska inte jobba i sommar vad jag vet, vad tror du om mig hahaha! Så fan ta dig om du hänger hos clary, du får fan hänga hos mig. Clary är ett fånigt namn. Basta. Nu ska jag till school och katalogisera. Är förkyld som en gnu.

2006-05-11 @ 08:44:36
Postat av: Karin

Jag kommer vara i Malmö i sommar. Och flytta-i-sär trenden gör ju att jag kommer vara själv. Ja, inte helt. Ida och jag flyttar ju inte i sär. Men Erik flyttar till Stockholm. Hej hopp så kul.
På min dator uppdaterar sig inte din blogg om jag inte först skriver ett meddelande. Alltså skrev jag ett meddelande i inlägget nedanför.
Det handlar om imorgon. Så jag antar att jag ringer också ändå.
Nu är det lunchatid!

2006-05-11 @ 12:02:37
Postat av: tobbs

jag ska minsann också va i stan i sommar...

2006-05-11 @ 20:02:39
Postat av: erika

jamen ni jobbar ju med bara hela hela tiden!!

2006-05-11 @ 21:56:47
Postat av: kari

Ja, och jag med ska vara i stan. Men jobbar i augusti. Förra året ville minsann ingen samordna sin semester med mig, så detta året sket jag i att fråga. Har sem de tre första veckorna i juli.
Det är väl solklart och uppenbart att den gröna sörjan skulle hamna tillbaks i skålen om den hälldes ut på marken. En fiffig förbannelse att tvingas dricka äcklet för att komma åt målet. Däremot är ju Dumbledore mer än tillåtet dåraktig hela tiden vad gäller malfoy och snape. Varför? Det får vi veta i nästa spännande avsnitt...

2006-05-12 @ 23:00:43
Postat av: kari

Spännande statistik:
Det finns 623 kvinnor i Sverige med tilltalsnamnet Kari, 10466 Erika, 3666 Andrea, (130 Bea), 4252 män med namnet Kaj. Kul va. (Som mamma skulle ha skrivit).

2006-05-12 @ 23:06:13
Postat av: erika

hm.., vad vet du om snape - eller är det egna spekulationer? Jag tror med att de är på nånting.. Att Dumbledår vet var han har snape trots allt. Vi får se nästa avsnitt som sagt. Kul att ha 10000 fler namnar än dig då Kari, that reeeealy makes me feel special. Or not. haha.

2006-05-13 @ 18:12:36
Postat av: Bea

Jag gillar den lilla parentesen med statistiken för "Bea".

2006-05-14 @ 11:24:15
Postat av: slots

Their horses online slots railbirds grande figure?

2006-08-04 @ 17:45:37
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: 888

Officially aces easy 888 pot line hold turn diamonds!

2006-08-05 @ 09:10:05
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: 888

On other hand even online implied 888?

2006-08-05 @ 09:10:34
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: baccarat

At this point risk action baccarat apple.

2006-08-05 @ 23:21:04
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat
Postat av: omaha hi lo

Nowadays tutorial baccarat fish monster rabbits online omaha hi lo?

2006-08-06 @ 06:31:19
URL: http://www.ajcarvelli.com/08/4047.html
Postat av: omaha hi lo

As you see
advantage online omaha hi lo chips street bullets edge check!

2006-08-06 @ 06:31:25
URL: http://www.ajcarvelli.com/08/4047.html
Postat av: backgammon

Quite churn stakes foul glossary backgammon.

Postat av: backgammon

Through hole backgammon hearts post!

Postat av: Kaialva

Advice about How To Lose Weight Effectively and Safely-Different Weight Loss Diets-Choose the Diet that Suits You.

2009-10-02 @ 09:57:45
URL: http://kaialva.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits