Möllevångens gräs

12040-32

 Jag sitter och stirrar på mitt skrivbordsunderlägg i väntan på att börja plugga. Varför måste det vara så svårt att gå en utbildning? Varför är inte alla utbildningar lärlingsbaserade? Jag hävdar att jag hade blivit en exemplarisk bibliotekarie ute i fält även om jag inte hade spenderat två år innan med att skriva artiklar och uppsatser! Samtidigt som jag vet att jag älskar ämnet och att jag antagligen blir en trippelexemplarisk bibliotekarie om jag nu läser de två åren innan. Men just när man ska till att skriva hemarbeten blir allt så förbenat jobbigt. Bara att hitta på ett ämne tar ju hela dagar. Blä.

Ang. gårdagskvällen. Varför är det så att man alltid tror sig hitta det gröna gräset någon annanstans än där där man är? Jag, B och K var och tog en öl på Nyhavn vid åttatiden igår. Utomhus. Och det gick hur bra som helst, men nu var det så att regnet började regna i samband med att ölen började sina, eftersom innanmätet på Nyhavn är i tråkigaste och fulastet laget tänkte vi helt enkelt dra vidare till bättre jaktmarker. En prioriteringslista skapades. Målet var svängen nedanför torget (dvs Möllan, Tempo, Illy eller Ölcafeet) men på vägen dit skulle vi dra förbi Metro och det där nya istället för Bistro som jag aldrig lär mig namnet på. Fullt på båda ställena. Aja, tänkte vi, detta är bara början. Första hållplatsen var Möllan. Ett tungt matos slog emot oss i dörren. Här ÄTER man kändes det som att det skulle kunna stå på någon skylt på dörren. Drog vidare till Tempo. Här är vi TRENDIGA. Fullt såklart. Drog vidare till Illy som heter något annat. Fullt. Ölcaféet var fullt och dessutom var vi inte speciellt sugna på att spela varesig backgammon eller någonting annat vilket var vad i princip alla på stället gjorde. Nätack. Det regnade ute men vi drog upp till Golden. Lite folk men ett tungt os av pizza slog emot oss i dörren. Phu, tack men nej tack. (såhär i efterhand kan man ångra att vi inte gick dit, hade besparat oss a hole lott of lidande.) Vi kom på den brilianta idén att kolla in På Besök, som man så sällan går till eftersom det ligger lite off. Väl uppe såg vi på långt håll att det var fullt. Vad fan gör vi nu?! Jag ramade B och K ledde vägen till Trölls långt åt helvete iväg, där de flaggade med sydstatsflagga och spelade rockabilly. Det luktade bajamaja och det totala antalet gäster var ungefär tre. Nähädutack. Regnet öste ner. Efter säkert tre kvart var vi så tillbaka på älskade Nyhavn. Ingen jävla mat och inga jävla spel - här dricker vi ÖL. Jahadutack sa vi och drack öl. Dyngsura.

Varför går man igenom denna procedur vecka efter vecka, år efter år? Ska vi inte bara enas om att The New Heaven är och förblir vår sanna livmoder? Förrutom KB dådå som ikväll ska bjuda oss på både underhållning och alkohol. Mumsimums. Jag laddar redan med popmusik och kanelbulle. OCH PLUGG SÅKLART. JAJAMEN. ERIKA; PLUGGA!!


Kommentarer:
Postat av: Bea

Alltså: vi var ute i timmavis igår. Och hur många öl hann vi dricka? TVÅ!!!! Jeeeeesus! Dock hann vi ju med den där intressanta toalettpappersmetodsdiskussionen.. Tänkte på den när jag vaknade och blir mer och mer nyfiken på Kajs tankar i ämnet.

2006-10-07 @ 15:07:14
Postat av: Martina

HAHAHAHAHA!!!!!!

2006-10-07 @ 17:18:05
Postat av: karin

hej, jag bytte adress på min blogg för att sopa bort lite uppenbara spår för framtida klienter. kanske borde jag lägga ner offentligt liv i allmänhet. men min blogg är ju ändå rätt outlämnande sådär.
hej svej!

Postat av: Oveerica

NICE AND WONDERFUL SITE

2009-06-08 @ 10:14:50
URL: http://oveerica.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits