rövakaffe och mopedspår

Idag vaknade den urtrötta familjen Loman/Svahn klockan halv tolv. Det betyder halv ett om det hade varit igår. Och det är inte ens så att vi var ute och rumlade igår, tvärt om satt vi hemma i soffan tillsammans med syster Bea och kollade på film. Först såg vi en ganska dålig film om en kille som ville bli konstnär och sen såg vi en ganska bra film om några pingviner. De var ganska många förresten, pingvinerna, och hade extremt söta barn som såg ut såhär:
 
12040-34

Det som var lite kasst med filmen var att de snackade så mycket om allt hemskt som kunde hända dem, men när det hemska väl hände så fick man inte se det. Tex när en albatross kom och åt upp en unge så fick man bara se att albatrossen nafsade lite i dens nacke. Det hela blev nån slags feel-good-film där allt var kärleksfullt och sött.
När vi hade vaknat idag så gav vi oss ut på en mopedtur. Tyvärr hade det blivit vinter under natten. Igår var vi ute på kalas i Falsterbo hela dagen vilket var lite kyligt men ändå höstmysigt, och idag var det riktigt jäkla vinterkallt. Som synd var hade vi för lite kläder på oss så när vi äntligen kom hem igen var iallafall jag som en ispinne. Stackars pingvinerna, tänkte vi, som måste ha det så kallt så kallt och stå stilla i två månader och samtidigt balansera ett ägg på fötterna. Sen drack vi glögg och jag bakade bröd och nu ska Erik göra lasagne och jag ska plugga men tyvärr är det så mysigt här hemma så att jag bara inte kan. Lagade en kopp kaffe i pressaren och så glömde jag att pressa det så nu är det rövastarkt, men vi lyssnar på Anna Ternheim och det är så bra så bra:

12040-36

Bästa söndagskvällsmusiken som finns. Men den gör att mysighetsfaktorn höjs ännu ett snäpp och så blir jag nostalgisk och börjar minnas söndagskvällarna förr i tiden när man kollade på Bullen på mammas svartvita tv eftersom pappa skulle kolla sporten i den andra tv:n, och alla barnen var nyduschade och väntade på att mamma skulle komma hem från att ha sjungit med sin grupp Malenka. Det var alltid lite otryggt när inte båda föräldrarna var hemma. När tex pappa var på något styrelsemöte sent på kvällen, dvs kom hem vid nio halv tio gick det aldrig att somna, man ville liksom samla flocken. Iallafall gör mysigheten nu att det är totalt omöjligt att plugga. Sådanahär kvällar går jag bara omkring, vankar hit och dit. Längtar efter min kamera. Längtar efter det nya underbara programmet om barnfamiljer. Ja, fritt fram att håna. Jag kan inte hjälpa det, jag tycker bara om dem. Såhär ser de ut:

12040-35

Tror jag fick en köldskada i min hand innan förresten. Trots att det var fem grader. Men när man kör moped snabbt blir det faktiskt kallare. Vi var vid de höga kullarna i Kroksbäck, och vi försökte även köra mopeden upp på en kulle så att den skulle få se den fina utsikten. Det ville inte den. Det blev ett tydligt märke i kullen och så fick vi rulla ner igen.





Kommentarer:
Postat av: Martina

Haha när jag såg attd et där programmet skulle gå anade jag att en viss person skulle glo. Jaa! Anna Ternheim rules! Har du Ebba Forsbergs nya btw? I want. Fuck jag äro en brud.

2006-10-29 @ 20:08:51
Postat av: erika

hmm.. den har jag faktiskt inte tänkt på sen alla på jobbet tyckte hon var så kass då när wiehe fyllde år eller hur det var.. ska kolla upp!

2006-10-29 @ 20:28:45
Postat av: Martina

Inte lika kass som Lisa Ekdahl...Fyfan fyfan

2006-10-29 @ 20:31:54
Postat av: erika

fan va sick. jag hittade den på dc och började ladda hem, men efter tre låtar dissconectade den och när jag sökte igen var den helt borttagen från hela dc. aja, har tre låtar nu iaf. rätt bra.

2006-10-29 @ 20:35:20
Postat av: AL

hur fan våga ni er ut i kroksbäck? kom ihåg att jag blev hotad till livet!!!

2006-10-31 @ 03:39:18
Postat av: erika

hihi ja vi tänkte lite på dig när vi körde förbi skolan.. Den är jävligt risig alltså!

2006-10-31 @ 12:27:10
Postat av: AL

som mig då! ;) måste ses nån dag snart!!!

2006-11-01 @ 01:53:02

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits