Tröttheten segrar

Jag drömde inatt att jag var med i ett OS. Det var i en innomhushall och jag simmade i en simtävling. Efter ett tag gick jag upp och iväg ut för en trappa och hamnade hemma hos Ingmar Bergman som i drömmen jobbade som lärare i litteraturvetenskap, varför vi tillsammans med några andra studenter satte oss för att prata en stund om Stig Dagerman. Jag har drömt oerhört ingående drömmar den senaste tiden som alla känns väldigt verkliga eller åtminstonne som en film. Jag tror det kan ha att göra med att jag sover så länge på morgnarna.

Idag började skolan med buller och bång, dvs en tre timmar lång föreläsning om webbsökning. Vi vet nu allt om skillnaden mellan söksidor som tex Google och katalogsökningar som man kan göra i Yahoo. Tre timmar var väldigt lång tid för att vara första föreläsningen på tre veckor. Vi höll alla på att somna. Mårten berättade på vägen till bussen att han hade gett upp och ägnade sista timmen åt att spela Tetris på sin mobil. Och så jämför jag våra skoldagar med alla barns skoldagar och förundras över hur låg koncentrationsförmåga man har när man är vuxen. Tänk, där fick man sitta i åtta timmar och räkna matte och plugga gramatik och lära sig engelska och allt möjligt - på en dag. Och nu klagar man efter två timmars genomgång om Google. Vad har hänt?!

Jag borde skriva lite om festen i lördags och visa bilder men eftersom blogg.se har varit segt och hängt sig mycket orkar jag inte vänta på att bilderna ska laddas upp. De blev dessutom inte speciellt bra, bilderna alltså. Festen var bra, utom den sorgliga incidenten som gjorde att Martina inte kom.. Eller det faktum att Kajs jacka stals. Det var andra jackan som stulits här när vi har haft fest. Förra jackan som stals var också Kajs. Någon som ser ett mönster?

Igår tittade jag och Erik och Jon på Shutter, Asiatisk skräckfilm otäck i klass med The exorcism of Emily Rose. Både Jon och Erik skrek och skakade och hoppade till på ett sätt jag bara kan föreställa mig Kari göra annars. Boy så kul det skulle vara att se den i Karis sällskap - vad säger du??

Nu är det snart dags för Half Nelson och imorgon är det tårtkalas!

Kommentarer:
Postat av: Martina

Åh fy fan den där emily rose hauntar mig ännu!

2007-02-27 @ 21:58:14
Postat av: Bea

Martina; du måste se Shutter (o by the way; det över midnatt, så grattis på födelsedagen)!

Postat av: erika

Jag säger detsamma, GRATTIS!

2007-02-28 @ 00:44:37
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: beritmoren

ber att på detta sätt få framföra de varmaste grattiskramar till min egen Martina-den ende martinan i världen( som jag känner)

2007-02-28 @ 10:18:00
Postat av: Karin

jag tycker att vi ska låta allt vara even och att du inte lägger ut vissa bilder från din fest igår som innefattade yours truly i inte så smickrande dager.

Och så vill jag säga ett stort grattis till Martina!!!

2007-02-28 @ 13:32:56
Postat av: Kristin

Jag har tänkt mycket på det där med att man orkade gå i skolan i 8 timmar varje dag ända till gymnasiet. Jag tror det beror på att man faktiskt hade en hel del praktiska saker som att man fick fylla i stenciler och sånt. Nu måste man bara lyssna och lyssna och lyssna och det är mycket jobbigare. Så tror jag!

2007-02-28 @ 20:04:04
URL: http://volpina.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits