Det där med mumin

12040-132

Okej, det var ganska kul att leka med magneter. Obs: jag hälsar inte med min hand, jag leker med magneter även på den. Mitt januarilov börjar ta sig, nu äntligen när det är typ en dag kvar på det.. Steg förstås upp vid ett även idag och hann inte ut innan det blev mörkt igen, men då jag kom ut blev det iallafall lite uträttat. En Bokklubb är startad. Första boken som skall läsas är The Great Gatsby av F. Scott Fitzgerald. Alla svenska exemplar var utlånade på bibblan så det fick bli en på det utrikiska språket engelska. Ska jag vara ärlig tycker jag den verkar smått tråkig, men jag är ju en sån som bestämmer sådant redan efter att ha tittat på omslaget så vad vet jag. Den kan lika gärna vara vrålbra. Därefter har vi startat en Skivklubb. En gång i månaden skall varje medlem skicka tre låtar till månadens redaktör som i sin tur tillverkar en blanneskiva innehållandes omslag, låtlista och allt. Oj, två klubbar på samma gång!
Som om det inte vore nog har jag nu bestämt mig för att ta tag i mitt fotande. I källaren hittades ett bord, jag hoppas verkligen inte att det tillhör någon. Det stod ute i gången, men i en låda låg det två disketter, en oanvänd filmrulle (woho!) och två pennor. De tog vi. Rummet börjar arta sig och det enda som saknas är fotovätskor. Det önskar jag mig i födelsedagspresent. Så var det sagt :)

Lite undrar jag hur det ska gå med allt. När skolan väl börjar skulle jag mycket väl kunna dega ihop till en latboll som inte orkar vara med på någonting någonsin. Hoppas att det inte händer, hoppas att jag blir vuxen när jag fyller 25 och att jag då börjar vakna tidigt och blir bra på att laga mat i tid och baka bröd och kanske göra egen müsli och äta grönsaker och städa ibland och bara orkar!!

Tur att man fortfarande ibland kan träffa Tigern, Systern och Azid och spela Muminspelet som går ut på att man ska hitta nyckeln och ta hem den till Muminhuset utan att någon kommer och tar den. Illa om man träffar Morran eller Hattifnattarna eller om man drabbas av svindel på bron vid det ensliga berget!

12040-133

Kommentarer:
Postat av: Martina

Jag får aldrig vara med nånstans buhu! Sjuk är jag också.

2007-01-19 @ 10:12:59
Postat av: erika

Du får hemskt gärna vara med, var vill du vara med? Spela spel vet jag att du ändå inte gillar, iallafall inte muminspelet..
Vad är du för sjuk?

2007-01-19 @ 12:10:16
Postat av: Martina

Jag är förkyld och febrig. Fast nog minus febrig nu. Äsch jag vill nog inte vara med. Men jag vill bli tillfrågad buhuuuuuuuuuu.

2007-01-19 @ 12:37:52
Postat av: Linnea.

Akta dig bara för vägglusar när du tar upp gammalt bråte! Jag har blivit helt nojig nu eftersom vi fått det, med tanke på alla gamla möbler vi släpat upp.

Postat av: Ola

Se där, där har du ju Bilden till bibliotekets hemsida. Klockren!

2007-01-19 @ 17:37:41
URL: http://olainspace.blogspot.com
Postat av: Karin

Jag var hur peppad som hellst efter vår fika! Inte bara för att JAG VANN MUMINSPELET utan för att det känns så bra med alla projekt. Topp. Jag har hittat 4 låtar förresten, fast en måste jag hitta och ladda hem eftersom jag bara har den på vinyyyyyl. Nu ses vi snart!

2007-01-19 @ 19:10:39
URL: http://karinkavalkad.blogspot.com
Postat av: Ingekathrine

Really useful website. Hope you succeed in keeping out the spammers.

2010-01-22 @ 08:05:50
URL: http://ingekathrine.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits