Regnstorm

Hade tänkt skriva om denna söndag som en av de pissigaste regnigaste blåaste och deppigaste på länge. Allt var bara trist och tråkigt. Cyklade dessutom vilse i Kristineberg och Oxie - i ösregn. Var blöt in på trosorna (hoho) och förbannade Malmö stad som inte kan sätta upp ordentliga cykelskyltar eftersom meningen var att jag skulle cykla till Tygelsjö och inte hamna i Oxie överhuvutaget. Liksom.

image327
Någonstans ute på Skånes fucking slätt, dont ask me where.
image328
"Oh hej, kolla vilken fin blomsteräng". Eller bara cykla hem och torka för faen.

Som sagt, hade tänkt skriva så om denna onda söndag. Men som tur var kom Kari förbi med lite spellust och förbytte mitt blåa sinne mot det glada musiksinnet. Jag har en liten behållare i min själ som måste fyllas på med spel och sång ibland för att jag ska kunna vara glad och tillfreds. Nu är den påfylld. Andra behållade må inte vara det, men denna väger upp för stunden.

Nu ser jag fram emot en ordentlig storm. Rainstorm. Den får gärna hålla på länge, bara den gör ett tjugo minuters uppehåll mellan fem över halv och fem i sex imorgon på morgonen tack.

Kommentarer:
Postat av: Bea

Har också väntat o väntat på stormen, men kom den? Icke!! (Kan vi inte samla The Swahns snart igen, o spela lite allihop? Min behållare behöver också fyllas på..!)

Postat av: kari

jag vill alltid spela! Söndag kväll kanske om vi inte är utschasade efter Korrö?

2007-07-23 @ 20:44:36
Postat av: Helena

nej ingen storm än va? och ingen sen heller! Bröderna är ute och seglar med Biscaya hela veckan!

2007-07-23 @ 21:18:10
Postat av: Jessica Alba

Very interesting site, beautiful design, keep up the good work.

2009-11-13 @ 08:29:28
URL: http://jessica-alba.blog.de

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits