I'm just too good to be true

Tillbaka från midsommarfirande på Österlen. Där fanns mycket regn, mycket barn, mycket djur, mycket mat, mycket bygg och mycket trevligt. Tycker det räcker att beskriva helgen så eftersom de flesta som läser här troligtvis också har firat midsommar och troligtvis har haft det ungefär som jag, ni vet sill och snaps och det där..

Tänkte att jag istället skulle berätta att jag ju började sommarjobba på mitt gamla jobb för två veckor sedan ungefär. På jobbet var det som vanligt och efter ca två dagar höll jag de andras tempo i bilproducerandet. Efter en vecka hade jag kommit igång riktigt ordentligt och när jag kom idag var resten av Aygo-byggarna helt uppretade på mig och mannen jag bygger tillsammans med. Vi två hade nämligen raketbyggt dubbelt så många bilar som de andra i torsdags, vilket cheferna hade uppmärksammat. Eftersom det tydligen produceras alldeles för få bilar i månaden och eftersom detta leder till att företaget förlorar vadetnuvar 300 000 i månaden tyckte de att vi var ena hejare på att bygga bilar och har tydligen idag gått och ändrat på byggparen och surt kommenterat för mina kollegor att alla bygger för slött. Jag är alltså den skyldiga till att folk har blivit utskällda - en måndagsmorgon!! Vad kan jag då göra annat än att hånle, bygga ännu snabbare och sedan i augusti vinka ett hjärtligt "So long suckers!!" när jag sticker? :)

Aj lav vörk.

På lördag är det bröllopsdags och jag har idag inhandlat kläder inför detta. Tog på mig dem när jag kom hem och tänkte att - Japp, i denna outfitten kommer jag att kunna samtala med både gammelmostern och fasterns gamla sysslingbryssling. Alltså, jag ser ut som en liten pensionär. Aja, det blir säkert bra. Speciellt som jag fortsatte prova kläder och insåg att jag fortfarande fick på mig Marikas gamla röda piratbrallor från typ -97. Härligt att kroppen inte behöver förändras sådär hysteriskt mycket på tio år. (...Den stora frågan här är väl snarare varför jag har dem kvar?)(Det är ett par RÖDA piratbyxor)(röda PIRATBYXOR)

Dagens bonusbild: Dagen när Otto på ett förnedrande vis fick åka i cykelkorgen eftersom han inte orkade springa till Gislöv.

12040-295

Kommentarer:
Postat av: Martina

Vrål jag har ingen outfit än!!!! Och jag är fattigare än ett u-land i inbördeskrig. Obs ej PK liknelse.

2007-06-25 @ 19:18:41
Postat av: kari

buhu, jag vill också känna mig färdig och säker på min klädsel...

2007-06-25 @ 20:27:57
Postat av: karin

hahaha, otto ser faktiskt lite förnedrad ut. skamsna hundar - i love!
men erika.. tänk på att du bara är där en sommar och att du därmed inte förstör kroppen medan de som jobbar jämt gör det om de håller uppe ett för högt arbetstempo. solidaritet syster!

2007-06-25 @ 21:09:37
Postat av: Karin Stjärne Nordqvist

*skrattar glatt* stackars hund, men, jaja
33 millimeter uppmätte vi från klockan elva på lördagen och fram tills kvällen i Kivik. Dvs en långpromenad blev bytt mot Uno och öl istället. Men det är inte fel det heller.
Underbar bild!

Postat av: erika

det bästa är att Otto faktiskt sitter på styret, bakbenen når inte ner till cykelkorgens botten. Humor!!

2007-06-26 @ 22:14:45
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: Gustavsophia

I found your blog on google. I think your blog is the best :)

2009-10-07 @ 08:45:10
URL: http://gustavsophia.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits