Brave day

Igår var jag ledig och var verkligen ledig. Hade planerat att städa men hamnade först vid korsordet och sen redan på eftermiddagen framför datorn (tv:n är fortfarande på lagning, fem veckor har det gått nu!) och kollade på Lost. Jag klarar inte riktigt av det där, får en extrem prestationsångest när en hel dag har gått och jag inte fått något uträttat. Men jag tror faktiskt också att det är ganska nyttigt att ha det så nån gång då och då. Stressa med saker kan inte vara nyttigt för någon.
När klockan var 18 fick vi iallafall tummarna ur och drog med mopeden till Mobilia för att handla öl. En ryggsäck full med öl senare drog vi vidare till Lång-Peters studio där Jon satt och fick en ny tatuering. Ett helt hus fullt med bråte och plats för hantverk och verkstad, dessutom precis bredvid Glassfabriken. Kan det bli bättre? Lång-Peter var duktig för att vara amatör (dessutom rätt hot hehe) och Jon såg ut att bli nöjd.

12040-241

Sen drog vi hem igen och kollade på en film om en man som ville åka till rymden och därför byggde en egen raket. The Astronaut Farmer hette den tror jag. Jag tror också att de som hade gjort den hade ett speciellt favoritljus, solnedgång, eftersom ALLA scener, ja ALLA scener utspelades i solnedgångsljus. Maken till smörig film har jag då sällan sett förr. Herregud, ju mer jag tänker på den desto argare blir jag. Hur fan kan man ge en massa filmanslag till sån skit? Urk. Se den ej. Eller jo, ladda hem den och se den om ni vill ha någonting att störa er på. Men betala för allt i världen inte biobiljett förn!

Idag har jag varit i Lund och jobbat min näst sista dag för terminen på stadsbibblan. Det är ett trevligt jobb även om man jobbar så sällan att man aldrig hinner lära sig någonting. Jag skulle göra ett lånekort till ett barn till exempel, tog ju typ en halvtimme! Stackars lilla familj..
När jag kom hem mötte jag Erik som sken som en.. solnedgång? Glödlampa. Stolt som en tupp visade han upp sin hemmabyggda ljuddämpare, tillverkad av fjärrkontrollen till stereon (noooo!) (Fjärrkontrollen var ioförsig i sin tur byggd av en avbruten städmopp..) och en gammal strumpa. Så stolt var han att jag var tvungen att fotografera honom med den. Helt på Eriks initiativ ber jag således att få presentera, ljuddämparen!

12040-242

Och så var det ju så att vi hade skolfest i torsdags. Jag hängde ungefär hela kvällen vid karaoken, och undrar nu - VARFÖR har vi aldrig sysslat med karaoke innan? Det var ju sketakul! Jag vill flytta till Kina! Anyway, när folk kom till festen fick de en fördrink samt ett bingoblad som var till leken "Mingelbingo". På bladet stod olika påståenden och leken gick ut på att man skulle mingla sig fram till en full bricka. Det gick oväntat bra, folket tog leken på större allvar än jag hade kunnat tro. I en ruta stod det "Har en svets hemma i sin lägenhet", och det var det ju jag som hade. Det blev ganska kul när ryktet började gå och folk smög förbi mig lite diskret och viskade "har du det? en svets?! Varför??" Till och med überstürmfürer kom till slut fram och undrade om den satans svetsajäkeln. Och från att ha svarat ganska ingående på omständigheterna kring svetsen förbyttes till slut mina svar till att bli ungefär "JA, jag HAAR en svets hemma, det är inte JAG som svetsar det är min POJKVÄN jag tycker det är OINTRESSANT med SVETSAR, OK?!?!" Uj Uj Uj.

Och varför skriver jag detta? Jo för att på tal om svets och slip, visa ALDRIG min blogg för vår hyresvärd!! Rajt?!

Bildtext: Jag vet! Jag ställer den andra mopedens bensintank precis i gnistorna, dessutom med bokhyllan bakom för att se om det händer nåt kul!...

12040-240

Kommentarer:
Postat av: erika

Det roligaste var nog när Jon föreslog tvärflöjten till lämplig ljuddämpare dock. Så fina melodier mopeden kunde ha spelat!

Postat av: Karin

hahahahahaha!!! fan vad mycket roligare det är att läsa blogg istället för att prata. alternativt borde vi alltid berätta om våra dagar i anekdotform. eller du i alla fall. erika - the mäster of anekdoter

sen vill jag påminna att jag har propagerat för singstar sen umetiden. jag kan också avslöja att en av inflytningsfesterna ikväll har detta spel och att om vi går dit kan vi nog få sjunga för fulla halsar.

2007-05-12 @ 19:56:19
Postat av: Kristin

Jag måste nog påstå att karaeoke är roligare än singstar där man måste sjunga som originalet, annars förlorar man ju! Det är mycket roligare med obegränsat utflippande.

2007-05-13 @ 00:48:32
URL: http://volpina.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits