regn och tävlingsresultat

Alltjämt grått och regn ute. Cyklade till Värnhem för att äta frukost på en kinesare. Smakade gott i kistan med friterade räkor som dagens första rätt, så att säga: slemmigt - men mättande! Regnet höll i sig när jag, Sofia och Hanna åkte bil (sån lyx!) ut till Sydsvenskan för att prata en stund med Anja Gatu på sporten. Gick väldigt bra och jag känner på mig att vårt arbete kommer gå galant! Och så hem igen i regnet, dagen är som gjord för film och mys och te. Vilket nu också utövas, iallafall mysbrallan och te. Bright Eyes i högtalarna.

DVS: Jag är INTE upplagd för fest om ca TVÅ timmar! Ikväll är det nämligen skolfest med tipsrunda och middag på skolan, det är vår klass som fixar och vi har betalat 150 pix för att få komma och jag MÅSTE dit. Huutter och Burr. Alla kläder är i tvätten, dessutom är det svårt att veta vilken nivå man ska lägga sig på. Klänning - kjol - byxa? Öl - vin - sprit? Klockan är bara halv fyra och det är typ MÖRKT ute för att vädret är så kasst!

Minns ni tävlingen jag hade för några inlägg sen? Det blev lite dumt då det rätta svaret kom efter bara två kommentarer, men eftersom jag hade för mig att stället hette Citygallerian och inte Hansagallerian lät jag er gissa och gissa och gissa. Det var alltså toan som är bredvid Vero Moda på Gustav. Rätt svar skrev Kari som visas nedan på en idolbild. Eftersom hon kan vara lite kinkig med musik ber jag henne därför välja själv om hon vill ha en "Erikas springsongs" eller kanske någon annan. Hon får välja själv helt enkelt. Eller ska jag kanske tvinga henne på mina favoriter?? Vad tycker ni?

image239

Grattis till vinsten iallafall! Mycket skarpögt! Obs: bonusbild på mig och toan igen, denna gång med en extra gäst - kameran!

image238

Kommentarer:
Postat av: Kristin

HAHAHA! Är det inte underbart!!!

Postat av: Ola

Det är svår humor att du haft en frågesport utan att själv ha rätt svar. Klockrent.

Byter gärna din springsongs mot min Coachella-greatest, btw. Tror du skulle gilla den.

2007-05-10 @ 16:47:44
URL: http://olainspace.blogspot.com
Postat av: AL

hade jag också fått välja pik?!

2007-05-10 @ 17:21:43
Postat av: Karin

Som vän av ordning säger jag att du i tävlingen tydligt klargjorde vad priset var, och var man inte intresserad av detta pris borde man inte heller delta i tävlingen. Just det.
Som vän av oordning är jag rätt avis av dig som får festa till det denna enormt trista, mörka torsdag. Själv lyckas jag inte ens locka med nån på fika.

2007-05-10 @ 20:16:14
URL: http://karinkavalkad.blogspot.com
Postat av: kari

Hurra! Det är okej att bli påprackad lite musik. Fast jag kan ju inte lova att jag kommer att gilla det...
Men alltså, när du tog alla de där bilderna till mammas presentfoto, kunde du inte sagt åt mig att rätta till nyckelremmen som jag så fult satt i bägge fickorna för att den inte skulle komma in i cykelhjulet? Det ser ju helt galet ut.

2007-05-10 @ 21:01:22
Postat av: erika

Kari: du kan vara lugn, det är inte den bilden som används i mammas tavla..

Al: Du hade ICKE fått välja :)

Ola: Jag går gärna med på ett byte, coachella verkar ha varit hur bra som helst!

2007-05-11 @ 11:43:29
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: Kristin

Åh! Jag som tänkte det var värsta balla grejen med nyckeln...

2007-05-11 @ 14:00:54
URL: http://volpina.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits