Onsdag

image462

Kollade lite bland mina äldre bilder och insåg att jag med min gigantiska näsa skulle passa bra som figur i "La maison Bleue", aka. Doddy i sitt blåa hus. Var det någon mer än Kari som nånsin gillade det? Var det inte ett ganska läskigt barnprogram? Inte alls lika läskigt som Tygtigern Lukas (hujedamig!) men lätt läskigare än det där som Varantv gjorde parodi på sen, kommer inte på vad det heter men det började med att nån gubbe satt på en stubbe och sa: När jag var liten...

I måndags kallade Karin mig för multikulti när vi var på resturang. Jag har aldrig fattat varför hon tycker att jag är multi, om det beror på att jag spelar fiol (eh.. supersvennigt) eller för att jag sjunger i en Afrikansk kör (för jag har ju verkligen på mig batikfärgade kläder och dreadlocks, not). Men icke! Det visade sig vara så att hon baserar mitt multikultande på att jag äter Dadlar! Haha. Jag tycker det är jätteroligt. Hennes argument fick mig iallafall att börja tänka på läckerheterna, och sen kunde jag inte släppa det. Jag var precis tvungen att trotsa regn och rusk och ta vägen om fruktaffären (den bästa). Köpte en stor låda som kommer vara i ungefär en dag. Jag älskar dadlar. Lika mycket som öppna spisar. Dadlar+öppen spis=evig lycka.


image461

Kommentarer:
Postat av: torbjörn

åjo...det finns nog fler bevis för din multikuliti-het. jag minns nog att det har funnits en vattenpipa i det svahnska hemmet..

2007-11-28 @ 22:09:34
Postat av: kari

tygtigern lukas var ju också jättebra har jag för mig. Det var väl en tecknad tiger som gick omkring i ett slott för att rädda någon eller så?

Multikultighet får man väl vara stolt över. Fast det ska väl vara välförtjänt förstås, annars kryper en falsk känsla runt i magen...

2007-11-29 @ 08:13:02
Postat av: Anonym

Jag fick torkad frukt som lördagsgodis till jag var typ fjorton och fattade att det fanns "riktigt" godis. Då tog mina föräldrar i så de nästan sprack och gav mig EN druttentablettask ( sockerfritt såklart). Sedan dess är jag hooked på allt ätbart artificiellt. Ju mer raffinerat socker, färgämnen och gelatin, desto bättre. Följaktligen ratar jag också alla former av torkad frukt, russin undantaget. Dadlar är värst. Blääää!

2007-11-30 @ 15:21:50
Postat av: Malin Loman Gade

ojdå, lite ovan. Det var jag som skrev förra inlägget:)

2007-11-30 @ 15:25:17
Postat av: erika

haha! Härliga Härliga 70-talet.. Men vad lära vi oss av detta? Förbud mot barn är det sämsta som finns. Jag hoppas T och L får snall i långa banor varenda lördag! :)

Postat av: Feedback66

Doddy i sitt blåa hus, var det det tecknade barnprogrammet om en veterinär där alla såg så groteska ut? Jag hatade det programmet, det gav mig svår ångest.

2007-12-10 @ 20:44:14
URL: http://disasterarea.wordpress.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits