Skogssöndag

image403

Jaha då var denna helgen också slut. Och inte en enda kantarell fanns i hela bokskogen. Jag måste ha världens sämsta svampsinne, alla vi mötte gick ju om kring med halvfulla korgar. Det var flera år sen jag hittade fler än typ fem svampar på en gång. Annars har helgen varit rätt lugn. I fredags spelade Karin skivor på Vinylen, jag och Torbjörn supportade och dansade. Igår var jag, Erik, Jon, Bea o Karin i Lund för att kolla på den sönderslagna utställningen A history of sex. Ja halva utställningen var ju sönderslagen så vi kunde bara se sju bilder. Tur att det var gratis för studenter. Och så fanns det en bok med alla bilderna i som alla besökarna kollade i som om det vore en sagostund, det var ganska trevligt. Annars var leklådorna bäst, vi gick på styltor och hoppade rep. De tillhörde dock inte den utställningen. På kvällen stannade jag och Erik hemma och kollade på Hästmannen och Sicko och jag slogs över hur bra vi har det här i vårt skatteland. Hurra för att betala skatt säger jag då bara. Obs ingen ironi.
På tisdag ska jag hålla en femminuterspresentation av valfritt ämne inför klassen. Måste öva. Låter så dumt att prata högt när ingen lyssnar, men jag känner mig för fånig om jag ska prata typ inför Erik och Jon. Får väl bada badkar och prata under vattnet.

Kommentarer:
Postat av: Linnea.

"Att betala skatt är ett sätt att hjälpas åt." Det säger Bamse. Det tycker jag är fint. Bamse är en så mycket klokare björn än Nalle Phu.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits