Bokrean

image540

Idag var jag och Erik på bokrean, och där fanns knappt någonting intressant alls. Jag minns förr när vi åkte till Kristianstad på bokrean med mamma och gick runt det där jättelånga bordet fyllt med böcker på bokhandelns ovanvåning och alla trängdes och bökade. Då var böckerna oändligt många och man var glad när man kunde pusta ut hemma i den ödsliga byn igen. Detta året har rean varat i två dagar och redan är allt slut, typ. Inte en enda stickbok tex. Skandal. Köpte Milan Kunderas Varats olidliga lätthet och Joan Didions Ett år av magiskt tänkande (som inte ens var på rea). Och så köpte jag en barnbok som heter Mannen, damen och något i magen av Kim Fupz Aakeson. Jättefin bok med jättefina bilder av Eva Eriksson. Jag läste den i affären och föll pladask för mannen och damen som inte får ett barn utan en apa! Och så kollade jag lite på nätet om boken för att se vad andra har tyckt, och i den första recensionen jag hittar på google tycker Hanna Andersson såhär:

"Jag tycker att boken är fånig. I ett försök att vara frigjord har författaren under hymlande omskrivningar inlett boken med en sexscen för att sedan låta det unga paret få en söt apunge som de äcklas över nästan lika mycket som den vuxne läsaren. Nej, tack säger jag. Absurda fantasier gör sig bättre i SF-noveller eller skräckromaner."

Det tyckte jag var jätteroligt. Mer absurda fantasier åt barnböckerna tack!


Kommentarer:
Postat av: Martina

Asså.... Jag tror fan Trellehåla Kommun har spärrat facebook!!! Jävla nötter! Jag har sån abstinens just nu att jag fan snart bölar.

2008-02-29 @ 08:44:58
Postat av: torbjörn

det är inget fel med apor! De är också människor.

2008-02-29 @ 10:37:53
Postat av: erika

och tänk sicken bra hjälpapa ungen skulle bli!

Postat av: Mr. Hands

Mitt inryck av boken: Den är lysande!

Mitt intryck av Hanna A: Apa borde du få, inget samlag, bara apa.

2008-02-29 @ 13:53:31

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits