onsdag. har aldrig varit tröttare.

Jag simmade 80 längder igår, första simturen sedan kanske november. Jag förståår inte varför jag inte gör det oftare, det är ju verkligen det skönaste som finns. Om jag inte var människa hade jag antagligen varit en köttätande fisk. Kanske en ål. Hehe. Efter simmet handlade jag på julrea, det är nu det är som bäst: inget folk i affärerna och massor av skit för inga pengar, alltså skit för andra. Jag hittade massor. Perfekt.

Idag tog jag bussen tjugo över åtta till skolan för opponering på höstens 45-sidorsarbete. Och det gick verkligen bra! Det är så skönt när man slipper få rest. Har ju visserligen aldrig fått det, men man vet aldrig. Snart kommer den där första gången och det kommer att vara hemskt. Nu är förra terminen näästan över, supersweet. Glad i hågen gick jag ut på stan för att boka klipptid - och ser man på, fick tid en kvart senare. När hon hade klippt formen på mitt hår sa frisörskan: nä, det är för tjockt. Sen tog hon förtunningssaxen och högg ut säkert ett kg hår. Inte konstigt att mitt hår aldrig gör som jag vill. När jag fyller år önskar jag mig en hårförtunningssax tack.

Nyklippt tog jag mig sedan hemåt men stoppades utanför biografen av en tjej som ville att jag skulle vara med på ett test. Vet inte om jag har berättat om det här men jag var med i ett test i Lund i höstas som gick ut på att jag skulle smaka fyra nya läskedrycker. Kolsyrad mjölk. Hujedamig det var äckligt. Så idag var jag litta reserverad, men när tjejen sa att jag skulle få en trisslott för besväret tackade jag och följde med. Det är ju ett under att jag aldrig blivit bortförd av snuskiga gubbar som bjuder på godis :). Testet gick iallafall ut på att jag skulle välja etiketter till en ny coca cola light (helt utan kalorier ..wooho...). Det är tydligen bara coca cola som gör sådana tester, det var de förra gången också. Lite synd att de väljer mig som testperson när frågorna låter ungefär såhär:

- Hur ofta dricker du coca cola? -Aldrig!
- Hur ofta dricker du coca cola light? Ännu aldrigare!
- Jämfört med förra året, dricker du mer eller mindre coca cola? -Eh.. lika sällan.

Och så skulle jag kolla på olika etiketter till den nya kalorifria, så fick jag frågor som:
- Om du såg denna i affären, skulle du köpa den då? -Eh.. nä.

På slutet tog hon fram den flaskan de ska använda till drycken. Jag gav nästan upp ett skri. Fulare flaska hade jag aldrig skådat. Den var ogenomskinlig i silverfärg. Såg ut som gift eller krig eller båda två tillsammans:
- Vad tänker du när du ser denna flaskan? -Gift och krig och båda två tillsammans.
- om du såg denna flaskan i affären, skulle du köpa den då? -Eh, NÄ!
- Skulle du kunna tänka dig att vara med i en liknande undersökning på nätet som du får betalt för? -Eh, JA.

Sen fick jag min lott och gick. Det var en nitlott.

image496
Same same but different.

Kommentarer:
Postat av: Ebba

Haha, vilka underbara svar till coca cola. Jag dricker aldrig läsk så mina skulle ha låtit likadant. Jag får marknadsundersökningar i mailen ibland (till slut kommer man upp i en summa så att man får två trisslotter, alltid nitlotter). Idag skulle jag svara på hur ofta jag köper expressen och aftonbladet och vilka ord jag förknippar med dessa tidningar. "Billigt, skvaller, kändisar, låg kvalitet, dåligt." Hur ofta köper du? "köper aldrig"
Har det förändrats de senaste sex månaderna så att du köper tidningen oftare eller mer sällan nu?" "Nej, aldrig!"

hehe. :D

(Åh det är så härligt att få håret uttunnat!)

Postat av: erika

asså man kan ju undra om de får en bunt fultriss att dela ut till de stackare som luras att vara med i testerna.. Mjölkläsklotten var också nit. Fast å andra sidan vinner man ju inte så ofta annars heller (ja, jag kommer från en familj där triss är ett spännande typ fredags-event) :)

2008-01-10 @ 01:23:45
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: ma

tack för morgonskratt min tosiga Pik!!!
ang triss....snart smäller det till!!!!! dom vinner ju på tv hela tiden , så snart är det väl vår tur,som faren brukar säga;)
fortsätt svara på enkäter, men följa med snuskgubbar låter du fortfarande bli!!

2008-01-10 @ 07:49:43
Postat av: Martina

Snuskgubbar är underskattade!

2008-01-10 @ 08:29:44
Postat av: kari

bli inte en ål. Snart är de allesamman döa, så du skulle bli så ensam då.

2008-01-10 @ 09:55:07
Postat av: Karin

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

2008-01-11 @ 01:14:15
Postat av: karin

...snygg frilla förresten, visst är den lite mer uppklippt därbak?

2008-01-11 @ 01:15:02
Postat av: Malin

Fast om du var en ål så skulle du inte varit nåt alls. Jag läste i tidningen idag att de är utfiskade. Borta. Finito.

2008-01-11 @ 21:26:05

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits