onsdag

Jag har äntligen kommit igång med stickandet igen efter stickstressen runt jul. Ahh. Nu har jag bara beställningar till typ fyra pers och SEN kan jag göra grejer till mig själv. Fast nä, beställningar visst - kul att se när folk blir glada. Men nu vill jag faktiskt prova att göra en tröja till mig och bara mig. Så det får det bli.

Jobbade fem timmar i Lund idag och gjorde stora framsteg. Jag kunde till exempel tvinga folk att betala böter innan de fick låna nya böcker, samt köra ut två killar som var inne på bibblan efter jag hade stängt. Who! Det här ska nog gå bra tillslut. Att få så pass mycket pondus/auktoritet som dessa uppgifter krävde tog ju bara ett år eller så.

Kanske borde gå en kurs i arghet mot andra människor. Konflikthantering?

Jobbet är iallafall bra på så sätt att jag får oerhört mycket skolarbete gjort, sådant som jag annars hade suttit med typ nu halv elva på kvällen. Tack jobbet.

Imorgon är sista dagen på tredje terminen, sen är det uppsatsdags. Och vi har kommit på ett nytt ämne. NU. Hoppas det går att byta fortfarande för just nu känner jag bara en stor leda och tristess om jag tänker på att göra textanalys om hur web 2.0 uppfattas i biblioteksbranschen.

Som sagt, viktig dag imorgon. Vi börjar kl nio, dvs buss åtta. Dvs jag kommer att försova mig och allt blir pinigt och hemskt. Ghha.

Bonusbild: västra hamnen för nästan exakt ett år sen (14/1-07), storm!

image499

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits