summertime



Denna dag har mest spenderats vid havet, eller kanske ännu mer på väg till och från havet. Först cyklade jag och Bea till Bunkeflo strand och badade vid en väldigt charmant brygga där det till och med fanns en liten rutschkana. Sen cyklade vi hem, pausade för en mjukglass i Limhamn bara. På kvällen tog vi samt Martina, Juhlia och Hasse en långpromenad till Bo01 och badade kvällsdopp. Erik körde moped. Summa summarum = sommaren är sweet i vår kära stad. Men nu luktar jag rutten tång och gammal tarmsaft och tänker därför gå och duscha, för andra gången idag. Imorgon bjuder dagen nog på ungefär samma aktiviteter som idag skulle jag tro. Tjo.

Kommentarer:
Postat av: Kristin

Åh! Precis en sån rutschkana fanns på en badplats i Sandsbro när jag var liten. Jag har tänkt på den och saknat den mycket genom åren.

Postat av: Kristin

Jättesöta katter förresten. Jag ville bara gråta när jag läste om deras grymma start i livet. Tur att det finns snälla människor också! Och ett tips: köp mat i en djuraffär så de slipper få urinsten. Dyrare än vanlig men billigare än veterinären.

2008-07-28 @ 23:35:29
URL: http://volpina.blogg.se/
Postat av: erika

nån speciell sort? vi har köpt en påse med kattungemat av märket Purina, Pro Plan. typ. Kitten delicate heter den. Den var på halva pricet, är väl antagligen för gammal och möglig vad vet jag. tror du den är bra?

2008-07-29 @ 00:39:36
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: maggan

gammal tarmsaft?! eww!

2008-07-29 @ 07:57:32
Postat av: erika

man gööör ju det efter ett dopp i hamnen! :)

2008-07-29 @ 10:28:36
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Kristin

Den funkar säkert. Man kan fråga också i butiken vad de tycker är bäst. Men de som finns i djuraffärer funkar nog vilken som.

2008-07-29 @ 12:25:11
URL: http://volpina.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits