En fisk senare

image637

Urk vilken seg dag detta var. Vi hade skolfest igår vilket var väldigt trevligt, det hölls tal (där min blogg nämndes tex..) och det dansades och det pratades och det byttes böcker (jag fick en Sigge Stark) och det dracks. Jag dricker inte speciellt mycket alkohol nuförtiden, vilket jag borde ha tänkt på. Har varit så seg och bakis hela dagen. Och då bjöd jag ändå bort två glas vin till Kristin. Nå, när klockan var kvart i ett typ sprang jag och Kristin till tåget i ren snålhet för att slippa åka taxi. Vi hann med tåget i sista sekunden och mötte upp några i klassen. När vi kom till Malmö gick vi till Brogatan för att träffa dem som åkte taxi och där beställde jag in en helt onödig öl som jag ångrar idag. Dels för att jag inte alls behövde dricka mer/slösa mer pengar. Dels för att de tände lamporna när jag hunnit ta ca en klunk för att de stängde. Suck. Sen gick jag och tre till från klassen till Hipp. Hipp var stängt. Då gick vi till Etage. Det var också stängt. Då virrade vi runt ett tag och sen hamnade vi på Crown. Helt galet ställe, jag har aldrig varit där innan och jag lovar och svär att jag aldrig kommer gå dit igen. Inte ens för att sjunga karaoke. Kom hem vid fyra i morse. Erik låg och sov i tv-soffan med brus på bilden. Han hade väntat och väntat. Åh. När Erik är den som är iväg brukar jag lägga mig jättetidigt för att jag har tråkigt och så blir jag sur när jag blir väckt. Han är den snällaste jag vet. Utom kanske Hasse dårå.

Vaknade yr och ruggig idag och cyklade över till Karin för att frakta katten hit, vi ska nämligen passa Flisan tills på söndag. Hon gillar vår lägenhet och verkar inte direkt bry sig om att vi bara har träffats ca tre gånger innan. Katter är verkligen tuuusen gånger lättare att ha att göra med än hundar. Det bästa med katter är att man inte behöver ta med sig dem när man går ut. Jag cyklade en runda till parken (drack kaffe) och till bibblan och till havet och inte en enda gång behövde jag ha en bajspåse med eller rycka i ett koppel eller skämmas för att hunden drar o skäller på andra hundar. Det blir lätt en katt, då i framtiden. (Men nä, det är inget fel på Otto och Evert) :)

Imorgon jobbar jag mellan tio och ett samt mellan tre och fem. Jag förväntar mig att jag kommer kunna skriva jättemycket på uppsatsen, så alla medicinarestudenter får gärna bara sitta tysta och snälla och läsa i sina böcker hela dagen och inte fråga mig någonting. Oh, imorgon är det dags igen för veckans triss! Men nu måste jag sova innan mina ögon bryter ihop.

Kommentarer:
Postat av: Annika

Oj vad man missar när man kör bil hem till sjukt barn...vem dansade med vem vem sjöng högst vem raggade på bodil?
du måste fråga jag måste få veta allt skvaller..

Postat av: Martina

Haha fan vad du låter som en mes i detta inlägg. Ingen alkohol och snälla killar. Bah säger jag! Katter är äckliga.

2008-05-16 @ 08:25:13
Postat av: marika

yl, du hatar evert!!!

2008-05-16 @ 08:38:29
Postat av: erika

Mohaha Evert-Slevert. Men nä, inte hatar, jag skrev jö att han gick an!

2008-05-16 @ 10:07:50
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: Karin

Det är bra att Flisan har det bra. Måste ju kolla när man sitter i Göteborg med seperationsångest. Och Martina... passa dig!

2008-05-16 @ 13:54:52
Postat av: D

Oi! Jag har en katt som du kan få. Tam och allt!
Kan skicka henne med Karin.

2008-05-16 @ 17:19:12
URL: http://vmguld.se
Postat av: erika

varför skaru inte ha den själv då?

2008-05-16 @ 18:10:06
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: D

Jag ville inte ha en katt från början, hon har bara ingenstans att bo.

2008-05-16 @ 18:41:04
URL: http://vmguld.se
Postat av: Karin

Lungt, jag kan ta med na! Annars kommer jag ju vara utan kattsällskap hela tågresan, hur skulle det se ut?

2008-05-16 @ 18:56:13
Postat av: Bea

Nä, ta inte Daniels, den har ett sånt fjantigt namn. Typ Tuttan eller så, kommer inte riktigt ihåg. Snuttan kanske. Och det går ju inte.

2008-05-16 @ 19:04:43
URL: http://beaware.blogg.se
Postat av: Martina

& jag kan aldrig mer leka hos Erika! Ge fanken i kattskrället

2008-05-16 @ 19:47:41
Postat av: erika

hehe ja då får det väl bli ett nej - Bestämt nej - till snuttantuttan. Tyvärr.

2008-05-16 @ 20:19:37
URL: http://erikapik.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits