Nick Cave = hot

image642

Alla som var där kan föreställa sig hur jädra fint det är egentligen. Ni andra kanske tycker blurret är vackert, vad vet jag. Konserten var helt fantastisk. Jag och Martina tog tåget till Köpenhamn 17.02 efter att jag hade fått springa upp i lägenheten efter mina danska pengar och sen stressat ihjäl mig ner till centralen. Det gick bra även om jag fick skäll av Martina för att ha kommit så sent och jag skällt på Martina efter att hon köpt biljetter utan rabattkort. Så kom vi till stora staden i Danmark och det regnade och jag ville äta något så vi gick upp till ströget där jag handlade... PÖLSA såklart. Den var god. Sen tog vi bussen ut till KB-hallen, kom dit i perfa tid precis när de började släppa in. Danskar är så himla bra på det där med konserter. Man behöver aldrig köa någonstans. Inte till toan, inte till ölen och inte till insläpp. Inte ens trångt på högra flanken är det, men det är det inte så ofta annars heller tacktack.

Så köpte vi två öl/vin var innan Nick började (mest pga kasst förband) och gick på toa två gånger. Precis innan han skulle gå på började jag bli kissnödig igen men tänkte att jag kunde gå sen i konserten på nån tråkig låt för att slippa kö. På Cure kunde man nämligen tänka så eftersom den konserten varade i tre timmar och man blev trött efter ca 1,5. Här var det fullständigt uteslutet att ens släppa blicken. Vilken föreställning! Tänk att vissa lyckas upprätthålla en sån entusiasm efter så många år av rockstjärnelivet. Nick var glad, bandet var glatt (om än trötta på slutet och nästan tvingades spela en låt till) och vi var glada. Mumselimums sa både jag och Martina om Nicks läckra kropp som inte gjorde konserten sämre. Fler sådana tack! Kanske lägger in en liten film sen, det blev ganska bra men inga hela låtar.

Kommentarer:
Postat av: Martina

Ack ja! Finns inga ord för den mannen alltså. Dessutom drack jag tre glas vin hahaha

2008-05-20 @ 18:43:21
Postat av: Malin

Oj vad härligt att ni har sett Mannen i sitt esse! Jag insåg just att det var tjugotvå (22) år sedan jag såg honom på en skruttig liten klubbscen i HUltsfred mitt i vintern. Den konserten var legendariskt urusel. Människan var så väck att han inte kunde stå. Han sluddrade ur sig tre låtar och snubblade av scenen. Bandet var generade och publiken besviken. Jag var mallig som fått gå på tuff konsert, fast jag bara var fjorton.

2008-05-20 @ 19:30:55
Postat av: erika

hehe, det är ju just sånt man minns. Då var det en bra konsert. typ..


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits