Snipp Snapp Snopp del 2



Han överlevde. Tratten var inget kul, han släpade sig fram över golvet och jag skrattar på mig när jag kollar på bilderna Erik tagit. Själv har jag varit i Lund hela kvällen och kom hem halv elva. Nu är det banne mig läggedags!

Kommentarer:
Postat av: kari

ja han ser ju inte särskilt glad ut. Hoppas få se de roliga bilderna. Men får dåligt samvete åt att jag i så fall kanske kommer att skratta åt en opererad stackare.

Hälsningar en med en förbannad förkylning som hållit mig sömnlös hela halva natten.

2008-11-21 @ 08:03:34
Postat av: marika

hihi, evert har också fått skaffa sig en sådan krage för att han inte ska bita på sina stackars tassar. Igår när vi skulle köpa den på djursjukhuset så var den en tant som hjälpte till att välja rätt. Då började jag fnissa åt honom för ha såg så ynklig ut med den på tills tanten började prata med Evert med lite arg röst om att jag(din matte) inte skulle skratta åt honom för isåfall kunde jag(hon) ta på sig mig(sig) en egen krage o se hur kul det var! Haha, gissa om jag skämdes o kände mig som världens sämsta evert ägare, haha skäms fortfarande. men jag kunde inte låta bli, han bara stod stel som en pinne o såg så fjantig ut.

2008-11-21 @ 10:53:24
Postat av: erika

hahaha, man MÅSTE få skratta åt sina djur tycker jag. Speciellt i sådana situationer när man liksom vet att de lider av pinsamhet. hahaha, stackars lilla Evert!

Postat av: Patrik

En sån var jag tvungen att ha på mig när jag gick på högstadiet för att inte suga av mig själv på lektionerna.

2008-11-26 @ 23:29:17
URL: http://pudding.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits