Ålabodarna, Landskrona

Jag och Marika gav oss alltså av tillsammans med Evert i röd bil till Ålabodarna utanför/ovanför Landskrona. Det var en väldigt solig dag och jag som inte läst in mig på kameran ännu lyckades väl sådär bra med bilderna. Det blir till att öva. Anyway, jag hade inte ätit frukost utan tänkte att vi kunde fika någonstans, Marika kokte kaffe och tog med i termos. Vi svängde av motorvägen en bit innan Glumslöv (Mumslöv) och körde en vända tills vi kom till ett slott med gaffel och kniv i kors på skylten. Oboy, tänkte vi, och stannade. Tyvärr låg en tung odör av brun sås över den svindyra resturangen så vi tog till sjappen och drog. Båda var väldigt hungriga. Vi kom till Rydebäck där jag tänkte på Sofia i min Bivil-klass, men inte heller där fanns det någon mat att tillgå. Så vad fanns att göra? Vi drog naturligtvis till Mumslöv och njöt av varsin räkmacka. Sen åkte vi tillbaka till Ålabodarna och drack kaffe samt gick en runda på kullarna. Sen åkte vi hem. Det var en trevlig dag i skarpt ljus. Jag orkar inte skriva bildtext men som vanligt kan man klicka på bilderna för att göra dem större.

Kommentarer:
Postat av: marika

tack gode gud för du inte tog med bilder där jag såg ut som tant/seriefigur.. på närbild. :-)

2008-10-24 @ 09:15:28
Postat av: marika

o så vill jag jätte gärna ha dom där bilderna. :-) Speciellt den med massa kulle o natur o jag o evert var pyttesmå

2008-10-24 @ 10:49:53
Postat av: The Master

Gud vilka fina och mysiga bilder!

Postat av: Bea

Första bilden + "Mumslöv" = klockrent.

2008-10-24 @ 15:44:01
URL: http://beaware.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ni hade ju kunnat hälsa på mig! I rydebäck finns faktiskt Tegel som har lunch och en golfkrog, men Mumslöv funkar ju det oxå. Visst är det fint vid havsleden! På sommaren finns en jättemysig restaurang i ålabodarna, ni får komma tillbaka då!

2008-10-27 @ 14:51:54
Postat av: Sofia, igen

Vart är ni där du sitter på de blå bänkarna?

2008-10-27 @ 14:53:32
Postat av: erika

ja fast jag tänkte att du kanske jobbade.. Det var jättefint! Speciellt fint att man hade utsikt över fina Ven. De blå bänkarna är i Mumslöv, vägkrogen utmed motorvägen.

2008-10-27 @ 17:15:53
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits