Haw

Såhär var det. Jag simmade 30 varv i simhallen och sen köpte jag mig en smal kokt korv med senap och ketchup. Efter att den var uppäten köpte jag en biljett, en kopp kaffe och en tablettask med violsmak (såklart, bästa biogodiset i världen förutom Strong) och gick in och satte mig. Det var den största salongen och jag var helt ensam. Ingen ville se filmen som började en kvart innan min heller trots att det var premiär idag. Synd om dem men fattar ni så underbart för en själv?! Spegeln är det bästa jag vet. Tyvärr hade jag råkat läsa en recension i Sydsvenskan innan jag såg den vilket drog ner förväntningarna en smula, men jag tyckte ändå den var fin och trevlig som eftermiddagshöstbio. Dagens tips alltså: bio på Spegeln på eftermiddagen. Kvällens bästa musik kommer här:



Kommentarer:
Postat av: henrik

filmen existerar inte längre... alltså den på you tube

2008-10-04 @ 10:57:26
Postat av: erika

johoodå. jag ser ju den just nu!

Postat av: erika

ok skojade bara. men jag bytte till ett liveframträdande, bra va?

2008-10-04 @ 11:11:44
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Torbjörn

senast jag var själv på bio var med brorsan på Karlsson på taket i Nässjö när jag var typ 8-9. det var en underbar upplevelse.

jag är full och har hållit hårt i hatten på väg hem från retro. vi måste köpa biljett snart.

2008-10-05 @ 02:38:24
Postat av: erika

ja själv var jag på Metros uteservering. Blåste som faasen. Vi köper biljetter i veckan, ok? (Jag avskydde Karlsson på taket)

2008-10-05 @ 02:43:33
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits