uppdatering


dagens outfit: Päls med trendigt tejpskärp i midjan

Hm.. här har jag inte uppdaterat på flera dagar och så hade jag nästan besöksrekord igår. Vad upp?

Murre, den onda lilla katten som bor här, har slagit till igen. Han har så torra och spruckna fotdynor så jag skulle smörja honom med Helosan (heeeeelosan!) denna mirakelmedicinernas mirakelmedicin. Lät honom lukta lite innan vi började och han försökte såklart äta den. Nej sa jag. Så tog jag honom i famnen och skulle till att smörja. Att hålla fast en katt som inte vill är inte direkt lätt. Helt plötsligt fick jag en klo i ansiktet, jag kände mig som Ronja Rövardotter, hon får väl ett klös av en vildvittra? Gör satansont. Jag som dessutom ska simma nu snart, kommer ju att svida som fasen av kloret. Buhu. När han kloade blev jag sur och skällde. Sen klämde jag fast honom mellan mina knän, sittandes på golvet, så han satt ordentligt fast innan jag smorde klart. Det kom små lidande pip ur hans lilla mun men det hade han förtjänat tyckte jag.

Igår pratade jag och Erik om vad vi skulle gjort med katterna om vi hade gjort slut. Jag tycker inte riktigt det är skyrre att ha skilsmässokatter, flytta dem en gång i veckan, även om det väl hade varit så man hade gjort. Jag föreslog att vi skulle ta varsin. Det ville inte Erik. Han kunde inte bestämma sig. Jag sa "jag tar Billy för hon är minst". Det tyckte Erik var taskigt. Då sa jag "jag tar Murre för han är sötast". Samtidigt som jag sa det stod Billy och tittade på mig, och jag började peka finger och sjunga hånfullt mot henne, och hon bara kutade ut ur rummet! Tänk om katter verkligen fattar vad man säger! Nu har jag helt dåligt samvete, jag tycker ju såklart att de är lika söta!

Nä nu har panchisarna gympat klart i simhallen, nu drar jag till hamnen.

Kommentarer:
Postat av: karin

tsss.. billy är ju sötast. fast murre är mesigast och det är roligt med mesiga katter. blir så fel på nåt sätt. visserligen knner jag ju inte dina katter mycket mer än genom bloggen. men jag uttalar mig ändå.

2008-10-14 @ 18:12:03
Postat av: karin

tsss.. billy är ju sötast. fast murre är mesigast och det är roligt med mesiga katter. blir så fel på nåt sätt. visserligen knner jag ju inte dina katter mycket mer än genom bloggen. men jag uttalar mig ändå.

2008-10-14 @ 18:12:21
Postat av: Kristin

Katty!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits