hösten och perspektivbyte




På bara några dagar kan så mycket ändras. I fredags satt jag nere vid havet i kortärmad tröja och löste korsord och drack kaffe i solen. Och så hällde jag för andra gången i september ut en halv flaska juice i min väska, men det är inte så viktigt. Det var riktigt varmt och gött och jag vilade mitt finger lite på Turning T. Och så BAM, blev det höst. På lördagen åkte jag och Erik till Brantevik för att hälsa på Clary, Otto och Killen (katten). Katten var en bamsekatt jämfört med våra små, så stor var han att jag inte ens ville lyfta honom. Läskig som fasen. När vi var där kollade vi på ett hus och nu har vi börjat fundera mer och mer seriöst på det hela. Även om det inte blir just det huset så känns det ändå som att bollen liksom är i rullning. Det är med blandade känslor. Å ena sidan har jag alltid längtat efter en trädgård och ett hus och att bo på landet och att katterna ska få vara ute. Å andra sidan kan jag bli ångestfylld av tanken att inte bo i Malmö. Det blir ju ett helt annat liv. Helt andra och nya rutiner. Så jäkla spännande. Så jäkla vuxet. Vi ska antagligen dit till helgen och gå på visning. Sen får vi se vad som händer. Nu måste jag bara få ett jobb också, så att vi får låna kosing av banken..

Kommentarer:
Postat av: Martina

Köp ett hus med stall så jag kan få ha en häst där haha. Jag suktar efter körkort. Så långt sträcker sig mina vuxenpoäng

2008-09-23 @ 08:08:30
Postat av: marikaa

åååh, jag blir lite avis på dig, har själv på sista tiden fantiserat hur härligt det skulle vara med hus o nära till riktig skog o natur. o evert hade fullkomligt älskat det. om man blir inbjuden så tar jag gärna bilen hem till er hälsar på:-) Ofta. :-) vad spännande, o kul!



o så vill jag låna martinas häst! o träna på :-)

2008-09-23 @ 13:22:06
Postat av: Martina

Haha Marika, du låter som ca 75 bast :D

2008-09-23 @ 14:35:15
Postat av: marikaa

ghaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Helvete också nu går jag o gräver min egen grav, haha



fiiiiitttaaaa!

(en 75 åring skulle inte skrikit fitta!)

2008-09-23 @ 17:12:59
Postat av: Karin

ojojoj, hus på landet är ju hundra gånger mer vuxet än att tex skaffa barn. men whatever makes you happy. jag kommer dock inte vara avis, ungdumlig som jag är.

2008-09-23 @ 22:40:15

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits