Gammelmormor Ester



Ser jag ut såhär? Näväl? Sol i ögonen skyller jag på. Vi åt kvällsmat vid brofästet, jag och Erik och Jon. Jon vill köpa båt men jag förstår verkligen inte grejen med att åka runt i jolle. Verkar sjukt tråkigt, omständigt och jobbigt. Så där blir det ett nej. På matrasten innan idag gick jag ut i en park och åt och solade. Låg på rygg och solade magen. När jag skulle gå igen kände jag mig helt jäst. Varför är det nu så att man inte ska sola magen när man är gravid? Eller finns det några sådana regler? Imorgon åker jag med lilla familjen till Edenryd. Jag och min fiolgrupp har nämligen en spelning. Förvisso bara fyra låtar, men ändå. Under dessa fyra låtar kommer jag att byta mellan inte mindre än tre olika instrument. Proffsigt värre.

Förresten, minns ni bonusbilden från igår på katt i hatt? Idag får ni den fullständiga versionen. Jag insåg att Murre på bilden ser precis ut som gammelmormor Ester. Eller som hon hade sett ut om vore hon en katt. Eller hur, släkten?!



Kommentarer:
Postat av: blivande mormor igen

..jomen, det ligger MYCKET i den kommentaren

2009-04-24 @ 07:32:54
Postat av: Kristin

Min gammelfarmor hette Ester.

Postat av: Malin ( Eriks syrra)

"Faster Ester gillar fester" läser vi nästan varje kväll, jag och Lydia. Schysst namn, förresten. Dessutom hade vi en get som hette Ester när jag var liten (innan Erik föddes).

2009-04-25 @ 19:27:18
Postat av: Clary

Murre !!!Du ligger på din svans!!! Den brukar katter ha på ett annat sätt. Jag ska se till så att Killen inte ser denna bild.

2009-04-25 @ 22:51:53
Postat av: Helena

...och jag har ju faktiskt en faster (pappas) som heter Ester FYI!!

2009-04-25 @ 22:59:16
Postat av: erika

och dessutom heter ju Henny även Ester. Samt mosters förra katt!

2009-04-25 @ 23:08:47
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits