16+5


Denna bild tog jag i slutet av juni i somras. Det kommer alltså se ut såhär när (om) vår unge föds. Fint va? Så vi var alltså på vår första träff på MVC idag. Vi hade tid halv nio och klev in i väntrummet 8.29. Där var det dött. Kvart i nio kom en tjej ut ur vår barnmorskas rum, men hon skulle bara väga sig och kissa i ett rör, sen gick hon tillbaka in dit. Snopet. Tio i kom barnmorskan ut och såg oss, insåg att hon hade dubbelbokat oss med tjejen och bad oss vänta lite till. Jamen det var väl precis vad vi behövde, Erik hade sin svåraste tenta att plugga till (tentan var kl 14 idag) och jag förlorar möjligtvis mitt jobb på fredag och varje sekund jag inte är på jobbet är pengar som jag inte får. Det var purket. Så kom vi in vid nio och fick gå på expressinskrivning eftersom det när som helst skulle komma en ny patient. Jag vet inte, men ännu så länge har jag inte riktigt fått den där förtroendeingivande känslan över det där stället. Jag hade iallafall 111 i blodvärde vilket är lågt. Fick inga tabletter eftersom hon tyckte att jag borde ha sådana hemma då jag är blodgivare. Jag tror diagnosen påverkade mig mentalt då jag resten av dagen varit så trött så trött. Höll ett bokprat. Bar tunga lådor med böcker. Cyklade snabbt. Stressade med lunch. Sen vandrade jag genom Lund ut till Hjärup där jag hoppade på bussen. Den delen av dagen är den bästa. Jaja, för att återgå till gravidbloggandet så är jag då nu alltså i vecka 16+5 tror vi. Vi får tro tills på onsdag nästa vecka när det är ultraljud. Häpp!

Kommentarer:
Postat av: Kristin

Du kan väl inte säga sådär "OM barnet föds"! Det är ju hemskt sagt! Fy Erika!

Postat av: josefin

järntabletter är äckliga. fast det vet du säkert.

2009-01-14 @ 11:08:52
URL: http://www.oskarochjosefin.se
Postat av: kari

Då är det dags för dig att fråga om de hemliga järntabletterna niferex bakom disken.

2009-01-14 @ 15:30:53
Postat av: Lina Lundh

läste på onekligens blogg att du är skolbibliotekarie. tänkte bara säga att du måste ju proppsa min bok också :) Min Pappa Tyngdlyftaren.

/Lina Lundh

2009-01-14 @ 16:27:20
URL: http://thelinas.blogspot.com/
Postat av: Katinka

Åhh, Lund är så fint! Jag är född i Lund och bodde där tills jag var 11. Härlig stad!

2009-01-14 @ 21:07:17
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: erika

Lina, klart jag ska proppsa på din bok också! Har dock inte läst den själv ännu men när jag gör det så är det den som är bokpratsbok (om den är bra hehehe).

2009-01-14 @ 21:12:16
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Malin ( Eriks syrra)

Jag vill slå ett slag för Niferex jag med. Det är rejäla doningar, som gör något för blodvärdet på riktigt.

2009-01-14 @ 21:58:14

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits