måndag i januari


På onsdag får jag nog veta hur det blir med jobb. Imorgon ska vi till MVC och skriva in oss. Något man vanligtvis gör i vecka 12 alltså, vi eller jag är nu i vecka 17 alltså. Haha. Jag tror väl inte att någon har missat Kari i tidningen idag? Har man lyckats med det finns artikeln
här. Och det är alltså jag som har tagit bilden. Jojo.

Förresten har USA skeppat 3000 ton ammunition till Israel. På EN vecka. Fatta hur mycket det är. Svin.

Kommentarer:
Postat av: Malin ( Eriks syrra)

Vad kul med artikeln i SVD. Som läsare älskar jag uppföljningar på tidigare storys. Särskilt när allt är lyckligt och fint. Som med Kari och Henny.



Lycka till hos barnmorskan. Fast jag misstänker att det inte händer så mycket. De kommer mest spänna ögonen i er och säga att alkohol och rökning är skadligt för barnet ( like we didn't know) och så väger man och sticker i fingret för blodprover. HIV-test! Kan göra vem som helst hypokondrisk....



2009-01-13 @ 00:17:42
Postat av: Malin ( Eriks syrra)

Lycka till med jobbet också förresten. Jag fick besked idag, jag fick jobbet jag ville ha! Ska börja redan på onsdag. Har bara några detaljer kvar.... I morgon har jag en resttenta på förmiddagen och ventileringsseminarie för exjobbet på eftermiddagen. Blä. Jag är oförberedd och omotiverad och ofokuserad och och och....lägger alldeles för mycket tid på att skriva blogginlägg istället för att plugga alternativt sova.

2009-01-13 @ 00:33:55
Postat av: kari

Hoppas Laila är snäll mot er.

2009-01-13 @ 10:41:51
Postat av: annika(fd bivil)

Såg Kari i tidningen när jag satt på jobb och började nästan gråta vet inte varför men tyckte att det var så fint allting.

2009-01-13 @ 15:36:07
Postat av: Sofia

Men Henny heter ju Ester! och det har du inte sagt!! Vi tog det efterssom Hasses mormor hette det och för att det är så fint!

/Sofia

2009-01-13 @ 20:01:48
Postat av: Kristin

Min farfarsmor hette också Ester. Och min mp3a heter Ester.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits