+2



Dagens hav. Stilla, varmt, fullt med förhatliga vattenskotrar som kör för snabbt och för nära badande människor. Men det var även svalkande och fantastiskt.



Ännu bättre blev det när Erik, Olof, Matilda och Per dök upp med kvällsmat. Trots att molnen dök upp samtidigt. Det gjorde ingenting. Vi nästan hoppades på buller, brak och kyligt regn. Sket ju sig.



Måste passa på och ta lite magbilder nu på upploppet. Vem vet, när som helst kan det vara för sent.

Annars: svettigt, svettigt och åter svettigt. Detta var precis vad jag tippade skulle hända i slutet av min graviditet, att ungen skulle jävlas och stanna inne så att jag skulle behöva pustflämta mig fram sista tiden. Å andra sidan hade jag antagligen pustflämtat lika mycket om den var ute, så jag tackar en liten Läpp för alla dagar jag kan svalka mig i havet denna sommar.

Mer? Tja, ang min plånka kan jag meddela att jag fått ett nytt bankomatkort men ingen kod. Nollbudget sen förra veckan. Stackars Erik. Men alla de små utgifterna kommer jag glädjas över att jag inte hade. Tex: en kaffe hit och dit, ett svalt sommarplagg för att jag inte pallat tvätta en maskin, en flarra vatten när jag druckit upp det jag hade med (istället för att gå på nån toa och fylla på). Ja ni vet, sånt som gör att kosingen rinner iväg. När jag får en kod kommer jag att kunna köpa en plånka och i den ha ett bankomatkort. Alla andra kort är ju borta. Snyft. Spärrade mitt bibblakort idag. Tyvärr måste man visa upp polisanmälan om man ska få ett nytt. Min polisanmälan ligger på min mail. Vi har inget bläck i skrivaren, måste alltså skriva ut på bibblan. Men för att kunna göra det behöver jag ett bibblakort. Moment 22?

Sist: Vi har pumpat däcken i barnvagnen. Nu jela går den som ett litet spett. Alldeles fix och färdig och full av katthår.


Kommentarer:
Postat av: Erika

Du borde ju ha en bibliotikarie-licens som gör att du får skriva ut gratis i hela landet. Tänk James Bond eller nån sån supermakt..

2009-07-01 @ 06:54:46
Postat av: Martina

Brukar väl vara samma kod som innan på kortet?

2009-07-01 @ 09:26:34
Postat av: erika

ja herregud koden minns jag, men man måste även ha kortnumret och det kan jag inte utantill..



bibliotekarielicens hade varit grymme! :D

Postat av: Helena

...Också en högst viktig undran: Hur gick det med badbyxorna som du så stolt visade upp nån torsdag? Med vita knappar och sömmar? Används de? Modeblogg? Med matchande bristningar? :D

2009-07-01 @ 19:51:34
Postat av: erika

ja de ja, de är till för efter förlossning, då när magen ska hållas opp och in. De är ganska höga och däri får Läppen alltså INTE plats..

2009-07-01 @ 21:04:12
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Helena

Jaså trodde det var special-gravid-byxor! Jaja, då har vi något att se fram emot!

2009-07-02 @ 16:56:32

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits