dagarna som går och går


Jag sover allt längre om dagarna. Idag steg jag upp halv ett. Murre, som förr brukade komma och kela tidigt på morgonen, har börjat att skrapa på dörrar tidigt tidigt för att få mat. Han väcker visst bara mig har jag märkt, och jag stiger upp vid fem och vid sju och vid halv nio för att ge honom lite mat. Gör jag inte det biter han i sladdar och skrapar så det går absolut inte att sova ändå. Han försöker väl förbereda oss på vad som komma skall. Lite jobbig känsla dock att bara jag vaknar, bitterheten kommer ligga tung över Falkenbergsgatan 11 om någon månad. Hehe. Iallafall, när Erik väl stuckit till jobbet och utfodrat dem ordentligt somnar jag om och sover så gott så gott. Murre sover bredvid. Läppen sover också. Vi ska nog reda det vi två. Det är värre för Erik. Han börjar visa stressyndrom över sitt exjobb, sitt framtida jobb (om han får något) och över födseln. Det måste vara jobbigt att vara den som står bredvid och inte vet hur det känns att ha en unge i magen. Jag kan ju iallafall veta när det börjar dra ihop sig. Erik går hela tiden och tänker att det kanske är dags det kanske är dags det kanske är dags. Fast det inte är det. Men mest trött är han nog för att han läser en så spännande bok innan han ska somna att han inte kan slita sig och därför har lampan tänd till typ halv fyra på natten och sen drar han till jobbet kl nio. Inte så konstigt att han blir trött då kanske.

Kommentarer:
Postat av: Kristin

Jag ser Mona Lisa i den smala rubrikbilden. Det har jag gjort länge men aldrig fått ur mig tidigare. Synd att det inte var Jesus. Då hade du kunnat sälja den.

Postat av: erika

Va? Är du knarkad? Var då? :S

2009-06-17 @ 00:24:07
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag förstår Eriks "nu händer det"-känslor... nu är jag ju låååångt borta och varken pappa, moster, morfar etc till läppen, men jag tänker varje dag "Undrar om det händer idag". Sån himla tur att du har din blogg.

2009-06-17 @ 05:27:17
Postat av: Clary

Det måste vara Stig Larsson han läser.

2009-06-17 @ 13:49:57
Postat av: Erik

Jo tack de e ju en del nu. Man ska vara smart o koncentrerad för att fixa exjobbet, listig o charmig för att få firman på fötter och sen ansvarstagande och duktig familjefar med intensiv väntan o ovisshet. Huh. Sen är de ju den vanliga visan, laga mat, fixa bilen, byta kallingar...



Tur man har mopeden o katterna o en fin familj o god hälsa o stiligt skägg o solen skiner ;)



Jo jag kom ju just på mig själv häromdan med att djupt koncentrerat fundera på vad de nu var för ledtråd Lisbeth Salander nu hade igen... Ah den där Stig Larsson va? Vicken spänning..!

2009-06-17 @ 16:53:16
Postat av: Helena

Erik behöver i alla fall inte känna stressen över att försöka hinna ta examen innan mig! Jag är klar :)

2009-06-17 @ 22:28:45
Postat av: Kristin

Det är svårt att förklara så här över datorn. Får göra det en annan gång IRL (hihi).

2009-06-17 @ 23:48:31
URL: http://volpina.blogg.se/
Postat av: erika

Helena: äntligen!! Grattis!



Clary och Erik: Stieg Larsson, för bövelen! ;P



Kristin: you better!

2009-06-18 @ 01:50:26
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: ma

men Pik, jag ser ju också den där M-L hur lätt som helst..

2009-06-18 @ 18:09:15
Postat av: erika

menar ni att ett vägstreck är näsan? Isf kanske jag fattar..

2009-06-18 @ 23:50:17
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: erika

eller om det nu heter vägsträck

2009-06-18 @ 23:51:35
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits