mat och besök



När vi har hundbesök ser katterna mest ut såhär. Om de inte ser ut såhär ser de ut som två ekorrar, fast större. Svansarna är som sånadär dammvippor som vissa har. Jag tycker de är fåniga men låter dem vara. Vill de sura så varsågoda.



Såhär ser det ut när jag måste laga mat själv eftersom Erik är i Oskarshamn. Underbart alltså. Jag är en hejare på att laga mat när jag väl gör det. Lammgryta med couscous vill Erik inte ens ha så jag lagade en dunderladdning som räcker tills på lördag när han kommer hem igen. Nu sitter jag och väntar på åskan. Eller nä, jag väntar på att träffa Karin och Torbjörn men jag tippar på att det kommer bli surväder lagom tills vi ska ses ute. Har iallafall hunnit sitta en stund vid havet där jag löste korsord, drack kaffe, skrapade triss (25 pix i vinst), åt sesamkakor och solade i min ensamhet. Jag älskar ju min ensamhet, hur ska det gå när ungen är född? Och för den delen, hur blir man betraktad som moder om man cyklar med unge i sjal utan att ha hjälm på den? Är det illa? Måste jag hålla på att GÅ överallt när den är född?

Grillukt ute, Ulf Lundell inne. Fin kväll.

Kommentarer:
Postat av: Joanne

Haha jaa, fyrbenta vänner är för härliga! Våra klättrar så högt upp de kan på garderober, dörrar eller bokhyllor ( raserar en del med) om det blir hundbesök.



En av dem är världsbäst på trädklättring vid hundbesök. Dock är hon likaså världssämst på nerklättring, vilket ofta resulterar i nedhämtning med stege några timmar senare....

Postat av: kari

gissa varför jag är så lycklig över att Henny klarar att sitta i cykelsadel med hjälm på huvet?

2009-05-21 @ 20:46:57

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits