Lillpaddan goes brunpadda

Det bästa med att föda barn på sommaren är att även om man ser ut som en padda så är det iallafall en brun padda. Lillspett har varit slö och krasslig idag. Inte gnällig direkt, men han har sovit nästan hela dagen och absolut inte velat ligga på mage. Han ville mest bara sitta hos mig hela tiden. Vi tog därför en inomhusdag. Tvättade, diskade, städade, ammade. Varje dag är det det sammade. Erik åkte till Simrishamn och hämtade sir Otto och Molly von katt. Det gick jättebra när de kom hit, åtminstone tills när Otto skulle få sin mat och Murre såklart skulle in och nosa i matskålen. Då blev Otto förbannad och skällde. Murre blev så skraj att han satt bakom en gardin i säkert en timme efteråt. Stackars Mör.

 

När vi var hos sjukgymnasten förra veckan bokade hon in en tid till imorgon. Jag bad henne skicka en remiss eftersom hon hade slut på lappar att skriva tiden på. Icke har hon skickat en remiss. Jag har inte en susning om när vi ska dit. Buhu. Det kan vara elva eller två eller ett eller tolv. När jag ringde dit och någon äntligen svarade hade hon gått för dagen. Gah. När vi har varit där drar vi iallafall ut till alla systrar och svågrar och kusiner ute på landet, sen stannar vi där och eldar brasor och dricker glögg och går på julmarknader tills på måndag. So long.


Kommentarer:
Postat av: ELna

Och nu när du lever familjeliv och dina syskon likaså, blir det ändå jul i Edenryd och visit hos systrarna Söderdahl? Vi ska ju nämligen fira med föräldrarna, ungmör som vi är ;-)

2009-11-26 @ 22:10:24
Postat av: erika

nja faktiskt så ska vi vara hos Bea och Hasse på östorlein. Dock kommer vi nog uppom en sväng på lutfiskmiddag så det är möjligt att vi kan dra ihopa något, vore sköj!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits