klädfärg

Först av allt: Set har fått en ny kompis! Vi får hoppas det iallafall. De skulle ju lika väl kunna sky varandra som pesten, vad vet väl jag, men låt oss hoppas på motsatsen. Iallafall var det idag 091008 som Lily föddes! Vägde 3650g. Lilys föräldrar är alltså Olof och Matilda och Olof är alltså en av de tre i Eriks ingenjörsfirma. Eller ja, firman är ju alla tres, men ni fattar vad jag menar. Firmafest! Två bebisar inom loppet av tre månader. Hur ska det gå när de ska vara pappalediga? LÄR ju bli playdates om man säger så.

 

Så Erik tog ledigt från jobbet. Per skulle ändå jobba som brevbärare idag. Han är den tredje i firman alltså, och jobbar som brevbärare ibland för att få råd att betala hyran och sådär. Jupp, det är en märklig firma de har. Väldigt ideell just nu kan man säga. Ideell, ett ord jag sällan eller aldrig skrivit förr. Snyggt.

 

Erik tog alltså ledigt från jobbet och vi lade förmiddagen på att sortera och städa. Vi sorterade bort för små barnkläder. Det är ju en skam att man bara ska kunna använda kläderna så kort tid innan de blir för små. Rentutav sorgligt. Här får göras nya bebisar! Nä men faktiskt så har vi alldeles för mycket kläder i varje storlek för att hinna med. Vi får nästan byta kläder två gånger per dag för att han ska kunna använda alla. Idag färgkodade vi Erik och Set. Sen lade vi honom (Set) att sova typ två timmar innan han brukar somna och han bara somnade helt knall och fall. Sover fortfarande. Klädchock + färgchock = sömnchock!


Kommentarer:
Postat av: Erika H

JAJAJA! Fler bebisar! Kom igen nu då...

2009-10-09 @ 04:37:18
Postat av: marika

ni behöver iallafall inte var rädd för att de ska vilja döda varandra för att se vem som är stört, bäst & vackrast. (evert versus james). eller ännu värre så kommer dom bli som Dawson & Joey i Dawsons Creek. :)

2009-10-09 @ 10:13:25
Postat av: kari

Henny är i alla fall prick 10 månader äldre än Lily.

2009-10-09 @ 18:06:17
Postat av: Linnéa

vilken fin tröja, vart rä den ifrån?

Postat av: erika

Hm.. antingen lindex eller åhlens tror jag fast flera år gammal. Arvegods you see.

2009-10-09 @ 19:47:22
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: erika

Och Kari ja för tusan! Va fräsigt!

2009-10-09 @ 19:48:03
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits