taxen

Sets bästa ätleksak just nu: taxens svansknopp. Mumsigt, säger Set.

 

Boy är jag trött idag. Vaknade av Sets ljuva (fast på morgonen ganska gälla) stämma vid åtta och kände på lukten att det var dags för blöjbyte. Erik snoosade på så jag fick gå upp och byta. Trött trött trött. Det jobbiga är att jag liksom inte orkar leka med Set på morgonen. Jag orkar knappt ens prata med honom innan jag druckit kaffe och vaknat ordentligt. Jag har väldigt dåligt samvete över detta. Det känns som att jag förstör honom, att han blir både oanknuten och outvecklad i psyket när han har en mamma som inte pratar och sjunger och säger ramsor. Visst är det väl inte så? Visst kan han väl bli en bra människa ändå? Visst?

 

Iallafall promenixade vi bort till Marika vid ettiden och med henne samt Evert gick vi sedan längs med havet en lång stund. Efteråt handlade vi och sammanlagt var jag och Set ute och gick i tre timmar. Liite mör i benen när vi kom hem, var ju på spinning igår remember. Set var alldeles kall och röd om händerna trots sina små vantar. Kanske får sticka några rejält varma ändå..

 

På kvällen kom Helena och Maja på lite babblande och skvallrande. För tro inte att vi spelade fiol. Högst tre låtar hinner vi med på de två timmar vi ses. Många ämnen ska avhandlas.

 

Dock bäst av allt under dagen: GLÖGGPREMIÄR!

 

Nuärejuligenånuärejuligenåjulenvararäntillpåska.


Thörning Thååårso!

Kommentarer:
Postat av: Martina

Om Set är minsta lik sina päron vill väl han med att folk håller truten på morgonen. Gå inte på allt populärpsykoligiskt dravel. Eller vafan vet jag. Han kan ju få rabatt hos Karin eller Elna när han blir äldre.

2009-10-30 @ 08:59:37
Postat av: kari

Under våra måltider säger jag på sin höjd: "var det gott?" Ett antal gånger, oinspirerat. Själv lyssnar jag mest på radion.

2009-10-30 @ 15:05:29
Postat av: Linnea.

Jäklarns fina bilder! Vad har du för kamera?

Postat av: erika

Tack! Jag har en nikon d60 som jag älskar högt. Borde väl läsa på lite om hur man använder den men det funkar rätt bra på automatisk också. :)

2009-11-12 @ 23:08:24
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits