skogen




Idag mopedcyklade vi till skogen för första gången sen kanske i höstas (!) och Set tyckte till en början att bladen på marken var både störiga och klibbiga. Sen gillade han skogen lika mycket som oss andra. Tyvärr tog vi lite fel väg. Om man säger såhär: vad de lyckliga bilderna ej förtäljer är den hemska stund då jag klafsade ner halva mig i ett kärr, samt resterande tid av vandringen då vi kom HELT vilse och fel. Det tog tre timmar för oss att komma tillbaka till mopedcykeln. HUJEDAMIG så trött jag är i själ och ben just nu. Dessutom är mina fötter både vita och skrynkliga. Ingen svamp hittades men gölleskvättet var det allra sötaste som skogen nånsin sett. PS: fota i skog är det svåraste som finns. Fasen så fel det blir i såväl ljus som färg. Nå skitisamma skitisamma. Hej då.

Kommentarer:
Postat av: ma

...ha ha, ska jag ta med en kompass nästa gång? har för mig att vi har några bättre begagnade i lådan...

2010-08-10 @ 15:04:40
Postat av: Elna

Jag gillar verkligen att Set så ofta verkar ha kalasbyxor som vanliga jeansa-byxor helt ogenerat. Det är absolut min favoritbarnklädsel. När jag jobbade på simskolan var det en 6-åring som alltid hade det. Ofta med skärp till. Det var otroligt fint, det borde ni prova!

2010-08-10 @ 19:12:20
Postat av: erika

ja visst är det fint! Det är även mitt favvobarnplagg så därför får han ha det nästan varje dag. Plus att han helt enkelt är för smal för andra brallor, de bara glider av.. Skärp ska helt klart provas sen!

Postat av: kari

Lite mer smör i gröten så är han snart en trind unge!

2010-08-12 @ 08:56:10

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits