dagens outfit



Hängslen på tighta lilaprickiga brallor. Hängslen + tighta brallor = fail. Set tynar bort denna sjukdomsperiod. Han äter i princip ingenting längre. Han vägrar gröt på morgonen så jag har börjat med macka och till och med nu: söt yoggi. Gjorde macka i bebisbitar, ni vet när man skär den i rutbitar, och han åt exakt EN bit i morse. Det och en clementinklyfta. Till lunch fick han i sig kanske fem kvadratcentimetrar fläskpannkaka och sen typ tre russin till mellanmål och fyra munnar kyckling med ris till middag. Snart får vi, som mamman i Vilda bebin-filmen, ropa: bebin  bebin  bebin. Lille sparven.

Fast han är inte speciellt hängig om dagarna. Idag träffade vi Kristin och fikade på Garaget och Set charmade  brallan av minst fem tjejer och två bibliotekarier. Inte bokstavligen alltså, men han blev omkringburen och klappad på av en hel drös. Synd för dem att de kommer bli förkylda typ imorgon. Mohaha.

Nä nu är maten lagad och uppäten och disken diskad och hemmet städat. Ni vet vad som gäller. Då är det fredagsmys! Ikväll: Cyrus.

Kommentarer:
Postat av: Kristin

När jag var liten sa min pappa att såna små mackbitar heter tomtar.

Postat av: Elna

Hos oss hette dom mappor!

Men alltså, trots att jag redan tidigare gjort ett inlägg om det helgjutna i att helt ogenerat och självklart använda strumpbyxor eller tights som om det vore ett par helt vanliga brallor, måste jag än en gång understryka det fantastiska i detta. Absolut ingen fail i mina ögon, ser underbart ut. Barnvarianten av stuprörsbrallor typ. Glöm inte mitt förra tips med kalasbyxor och skärp!

Kram Elna

2010-12-04 @ 16:32:27
Postat av: Malin

Oj, jag vill minnas att de där tajtsen satt just tajt på Lydia.

2010-12-04 @ 17:09:49

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits