Sjukstuga

Dagens bild: julkortsverkstad medelst POTATISTRYCK!

(Gissa om jag börjar flippa ut vad gäller julaktiviteter)



Erik är kanonsjuk och har varit hemma från jobbet i två dagar. Kommer vara det imorgon också. Set är inte speciellt pigg han heller, så det är inomhuset som gäller. Jag är iallafall frisk så jag smet iväg en stund idag och sladdade med cykeln i snön. Det första som hände var att bromsarna låste sig och det andra som hände var att kedjan hoppade av. Jäkla tur att jag är en handy-woman som fixade och lagade allt på ca en halv minut. Det där med att vara handy-woman alltså. Varje vinter får jag en otrevlig påminnelse om biljobbet i hamnen, och det är inte det att jag använder min bästaste björnklädströja. Mitt högra pekfinger blir dötorrt och spricker upp helt. Alltså just på samma ställe som jag hade konstant förhårdning i huden av att skruva, meka, serva osv. Sånt som gav power, ni vet. Nu när jag är akademiker/housewife skulle jag gärna se att knegarnävarna förbyttes mot svala långa mjuka pianofingrar, som anemiska författade hade på 1800-talet alltså, men icke. Jag är helt enkelt mer potatisåker än krinolin. Mer skurhink än punchpralin.

Det är ny vecka också ja, vad blir det då? 23? Aja, ungen sparkar och sprattlar. Denna veckan med. Magen är stor som en basketboll och, tja, det var väl ungefär vad jag hade att förtälja i frågan just nu.

Auf wiedersehen

Kommentarer:
Postat av: Martina

"anemiska författare" , hmm är det en singel anemisk författare så är jag sugen haha

Postat av: AnnaPanna

Vill oxå känna sparkar..! Men det dröjer nog ett tag till. Kanske kan få en spark i magen som julklapp. Garanterat första gången jag önskar mig det :)

2010-12-03 @ 10:34:58
URL: http://engbergskan.blogspot.com/
Postat av: Jennie

buhuh jag hade tagit på ebbe sina nya tights dagentill ära för jag ville verkligen träffa er men sen gick vi ut över lunch och jag glömde mobilen hemma och när vi kom hem skulle dödströtta familjen vila sen lunch och sen var det över. fikan alltså. jag vill ses ändå, det hade varit trevlig. jag pikade kristin om nästa fredag igen:D annars är jag även ledig så jag kan ses nästintill varje dag den här veckan om du har lust. typ tisdag bra dag. trevligt att ses en snabbis iaf! hejsvejs!

2010-12-03 @ 19:04:22
URL: http://salmiakatfolket.blogspot.com
Postat av: erika

Syynd! Det var mycket trevligt och gott om plats för barn att springa på, även om Set helst ville in på personalrummet.. Nästa fredag kan jag inte men möjligtvis tisdag!

2010-12-03 @ 20:58:24
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits