hett



På torsdag klockan 6.45 hoppar vi (förhoppningsvis) på tåget mot Ystad för vidare färd mot cykelsemester på Bornholm. Många saker ska fixas innan dess. För en stund sedan skulle vi betala våra biljetter till båten. Det var bara det att när vi läste "det finstilta" såg vi att de skulle ha varit betalda den 1/6. Nu var de avbokade. Hoppsan. Det är inte helt vårt fel, vi bokade dem 24/5 och hörde av våra resekamrater att bara man betalade dem "innan man åker" så var det lugnt. Nja.

Som tur var gick det att boka nya. Phew. Så vi fixar och donar lite var dag. Nu har vi mest kvar att växla pengar och packa och sådant. Idag hade vi paus från fixet ett tag då Marika hade bett oss att passa Evert några timmar. Han har precis varit på landet i tre veckor och var totaldeppig över att vara i stan igen. Vi gjorde allt för att roa honom. Han fick bada och rulla i sand och till och med träna agility. Inte blev han gladare för det, när jag lämnade honom hemma med mat på eftermiddagen tittade han bara på mig med ledsna ögon och typ slickade på en bit. Stackars lille hund.

Set har det inte mycket bättre. Det är för varmt för att han ska kunna somna. Först badade jag honom, sen fick han bara en blöja som pyjamas och ändå var han klibbig av svett efter fem minuter. Dessutom hann han bajsa OCH kissa (två gånger!) på golvet innan jag satte på blöja. Vårt golv alltså. Funderar på att lägga in spån som i en hästbox, så kan man bara hutta ut klumparna på kvällen.

Katterna har det säkert varmt de med men de är iallafall världens GÖLLE, se bara bilden där uppe. Ajöss.

Kommentarer:
Postat av: Marika

Tack tack tack tack! för att ni tog er tid mitt i packstressen!

han börjar faktiskt vara lite mer Evert idag efter promenaden. Det var nog för att han fick mobba james som gjorde susen :) hoppas det håller i sig...

2010-06-30 @ 12:29:15
Postat av: mormor

minns du inte tricket med en blöt handduk i nacken?

2010-06-30 @ 13:37:52
Postat av: erika

jo fast inte på kvällen när man ska sova väl..


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits