Zebrafinkarna

Detta är Zebrafinkarna som bor hemma hos Kaj och Sissel. De ska bli tama för att kunna användas i Sissels forskning om hur fåglar påverkas av magnetfält. Typ. Iallafall, när de berättade att de fått hem ett gäng finkar så ville jag genast dit och fota. Oooh så speciellt, oooh så spännande liksom. Fast nu när jag ser bilderna så bara: jaha, är det från en djuraffär eller? Ser ju ut som vilka tama papegojor som helst. Hiiiimla spännande. Not. Tur att jag vet att de ÄR extra spännande.

 

Jobbig grej: Jag har idag städat, tvättat, diskat, bytt lakan, dammsugit, skakat alla täcken och kuddar, the shitz liksom. Det jag INTE har gjort är att duscha. Och nu är klockan halv ett. Gah. Hatar att inte vara REN när jag lägger mig i nya lakan. HATAR. (Fast jag duschade alltså igår kväll, jag är alltså ingen slusk - bara så ni vet, alltså).


Kommentarer:
Postat av: Kristin

Jag tycker fåglarna var jättefina.

Postat av: Malin

Hittade in till dig via en annan blogg och har läst runt lite. Visst är den en otroligt lyxig, skön känsla att gå och lägga sig nyduschad i rena lakarn?? Underskattat är vad det är!

Trevlig solig tisdag!

2010-03-16 @ 12:38:52
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Martingunn

Hello admin, nice site you have!

2011-11-27 @ 18:08:39
URL: http://martingunn.blogll.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits