Hallå igen

Vi har haft några slappa dagar här utan speciellt mycket att rapportera. Jag har fått hosta och blivit hes, antagligen pappa som smittat mig. Han hävdade iallafall att det var Set som smittade honom så då får det bli han som smittade mig för att ge igen. Måste bli frisk tills på söndag när vi har konsert med kören.

 

Igår var vi på BVC på tiomånaderskontroll. Det är så trist att gå till Familjens hus för det är så himla många som ska dit jämt så när man väl får komma dit själv tar besöket högst två minuter. Väga, mäta, titta och fråga och sen är det klart. Andra får testa klossar och visa vad de kan när de ska på kontroll men på Familjens hus frågar läkaren bara oss föräldrar om han kan det han ska och sen är det bra. Dessutom är det alltid olika sköterskor/doktorer som är där så det blir inte direkt någon kontinuitet. Han väger iallafall åtta kilo nu. 8,03 för att vara exakt. Och så är han 71,5 cm lång. Fast jag vet inte, det känns som att han är längre i verkligheten. Tror han mätte fel.

 

Annars har han börjat gå med gåvagnen mycket. Och med dammsugaren. Han pekar på saker och säger "DÄH!", tex på lampor och katter och sådant. Och så har han börjat bitas. "Jedra onge!" säger jag. Set skrattar då det onda bebisskrattet: "Mohahahaaaa Morsan, jag ska äta opprrrr!", typ, och biter ännu hårdare. Fast för det mesta är han en GÖLLÖNGE. *Golligolligolligoll*


Kommentarer:
Postat av: Marika

Låter som han har tagit efter mina unga år :) du får bita tillbaka när han har börjat bita er blodiga !

2010-05-28 @ 07:15:31
Postat av: Helena

Hoppas verkligen du inte blir sjuk till söndag nu när jag var lite osmidig igår kanske och kom och smittades ännu mer.Men inte kunde jag väl ana att JAG skulle få feber också. Hoppas det går lika fort som att få det att bli av med det så jag kan komma på Sön!

2010-05-28 @ 19:06:47

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits