Smaka på körven

Idag var det ganska kallt, Gud, men vi klagade inte. Satt i gamla kyrkogården och snaskade körv och kollade på ällingarna. Det var gött. Sen letade jag i olika affärer efter mockasiner. Det var svårt. Tycker inte att de behöver kosta 150 spänn och jag tycker inte heller att de behöver ha barbapappa eller hello kitty på sig. Någon som vet var man hittar billiga och snygga?

 

Men alltså; dagens händelse. Vi hängde i sagoparken, jädra nice park det, och så såg jag en unge med värsta snygga white-trash-frippan. Jag är så svag för den stajlen. Hockeyfrilla, väst och pickadoll är typ mitt barnutseendeideal. Så vad händer, jag föreslog lite på skoj för Erik att vi kanske skulle klippa Set och han gick med på det! Och så gjorde vi det! Gah! Ångrar mig. Det blev så satans kort, och nu är alla de fina öronlockarna borta. Det gick liksom inte att ställa in kortheten, blev helrakat. På sidorna. Bild får komma imorgon, han sover nu serni.

 

Imorgon drar vi ut på landet. Blir eventuellt inte så mycket bloggande. Eventuellt blir det desto mer grillande och chillande.


Kommentarer:
Postat av: sus

jag vill se frisyren!

2010-05-05 @ 21:39:04
Postat av: kari

Jag med. Dessutom måste vi höras ang ev boende.

2010-05-06 @ 11:14:41
Postat av: erika

ja alltså vi åker också hem på lördag eftersom jag ska på kördag hela söndagen. Så det löser sig. Vi kanske inte åker samma tid dock.. Skulle kunna skicka med Clary ett par nycklar imorgon till jobbet?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits