20+1



Ok då kör vi igång årets gravidbloggande från och med nu. Smått jobbigt att se hur stor magen är redan jämfört med samma vecka förra gången. Jösses, hur stor kommer den inte att vara i februari? Ny bild till höger alltså. Ganska kul att jag har typ exakt samma kläder på mig. Dvs det enda jag har och haft på mig på flera år. Jag önskar mig en personal shopper. Nå, lillbebisen sprattlar mycket. Jag känner det både utanpå och inuti. Har glömt att lägga upp UL-bilderna men de var inte så spännande. Såg ut som sist ungefär.

Annars har dagen varit tämligen höstig och småtrist. Set snorar och Erik jobbar. Jag och Set var i Folkets park i flera timmar vilket resulterade i en urgeggig bebis och en urgeggig mamma (eftersom han är inne i en kinkperiod och måste bli buren överallt). Så lämnade vi även in hans nya täckbrallor till en skräddare. Kändes väldigt 1800-tal. Mamma hade köpt byxorna på bytardagen och de är dösnygga men tyvärr var dragkedjan kass och öppnade sig hela tiden fast den var stängd, om ni fattar. Eftersom jag inte har någon fungerande symaskin lämnade jag in dem. Det får det vara värt.

Avslutade dagen med vattengympa. Jag har köpt en ny baddräkt, kanske jag skrev om, som är en tantbaddräkt. Köpte den efter ett tips från en annan tjej på vattengympan som hade en så snygg baddräkt. Jag fick en annan som är lite fulare, men idag var det min tur att få komplimang för min baddräkt och en fråga om var den var köpt. Haha. Tantbaddräkt är dagens gravidtips alltså.

Thats it.

Kommentarer:
Postat av: Martina

Du ser yngre ut den här preggon än förra hahaha

Postat av: Erika H

Superfin mage i alla fall!

2010-11-11 @ 15:27:51
Postat av: sus

..och det är väl mest katten som växer!

2010-11-11 @ 23:18:43

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits