Mandelmanns





Jag, mitt barn, mina systrar samt deras barn var hos Mandelmanns i lördags. Det ligger vid Rörum på Österlen, för er som inte vet. Det är alltså en stor trädgård med ekologiskt odlad gröda och sånt där pitoreskt och politiskt korrekt. En och annan grajs med. De var gölliga. Det var våra ungar också. John med sina bluest eyes in Texas och Henny med sina söta små meningar och ord och Set med sin töntlugg.

Idag kom det en lapp i brevlådan med förslag om att ombilda lägenheterna till bostadsrätter. Så svårt. Egoistiskt är det ett guldläge för oss då vi kunde starta bostadskarriär och säkra vår framtid. Ideologiskt hatar jag att Möllan ska säljas ut och vill helst se att så många hyresrätter som möjligt blir kvar som just hyresrätter. Dilemma. Hur hade ni tänkt?

Kommentarer:
Postat av: Bea

Jag har råkat ut för såna lappar två gånger i mitt lägenhetsboende liv. Båda gångerna flyttade jag. Visserligen inte på grund av lapparna, utan av andra anledningar. Dock var det skönt att det blev ett NAP (Någon Annans Problem) och att jag slapp ta ställning... :)

Gölliga kids vi har!

Postat av: Bea

Förresten, på tal om föregående inlägg: idag på sjukan hade de lagt fram sjukhuskläder till John. Sen när de kom in och vi hade satt på dem så sa de "oj, de var ju nästan för små" och sen när de skulle kolla blodtrycket på honom så räckte inte spännet runt över armen, så de fick hämta en i större storlek... :S

2010-09-13 @ 21:59:36
URL: http://beaware.blogg.se/
Postat av: Helena

Men alltså, det är väl ändå Mandelmanns det heter? Det blir hemläxa och återbesök ordinerat som straff.

2010-09-14 @ 08:10:45
Postat av: erika

hoppla! Sörry!



Och bea: hahahahahahahahahahaha lille tjocke lillgrisen!

2010-09-14 @ 10:06:08
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Kristin

Jag förstår inte. Hon skrev väl Mandelmanns?



Jag skulle vart egoistiskt och köpt :(

2010-09-14 @ 22:25:28
URL: http://kristinosterberg.blogspot.com
Postat av: erika

jag ändrade.. :)

2010-09-14 @ 23:15:32
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: kari

Allzå, för det första är det ju inte ens säkert att ni får lån, beroende på när i tiden det sker, och huruvida ni har jobb och sånt. För det andra, det kan ju bli som för Bea att det blev ett köppris som låg nära marknadsvärdet, dvs tveksamt om det alls blev en lönsam affär. I och med de förändrade förutsättningarna för att få lån är det ju inte säkert att marknaden är lika lukrativ som förr när ni väl skulle sälja lägenheten.

2010-09-15 @ 08:06:55

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits