klipp ünd semla

Idag vaknade Set klockan sex och somnade aldrig om. Han fick röja själv ett tag så när jag steg upp var det nystädade sovrummet ganska mycket uppochnedvänt. Det var det värt. Som den beräknande modern jag är insåg jag att han skulle somna gott så fort vi gick ut och mycket riktigt gjorde han detta. Jag tog då till de stora kliven mot frisören där jag han klippa mig nästan klart innan han vaknade igen. Perfeliperfa. (Sen gick vi till bibblan och jag blev direkt misstagen för att jobba där. Antar att man kan kalla den "bibliotekariefrilla") Syns kanske inte nån stor skillnad men den KÄNNS. Klipper man sig högst en gång vart 1,5 år är det en ren njutning när det blir gjort.

 

Detta leder mig osökt in på att jag snart fyller år. Frisörtjejen snackade massa om plattånga hit och föna dit och vaxa och pilla och serva och meka med den, sånt som ger power. Jag äger INGENTING. Så: jag önskar mig eventuellt en hårfön. Eventuellt skriver jag, för jag är ganska medveten om att jag helt enkelt inte är en skönhetsbrutta och att fönen eventuellt mest kommer bli liggande på ett störigt ställe och ta plats. Men ändå, lite fräsigt hade det varit att äga en hårfön. Vuxet liksom. Slippa sova på en dyngsur kudde för att man duschar för sent på kvällen, bara det!

 

Sen önskar jag mig även den där koppen från Norrgavel. Jag har bestämt mig för att inte ge mig den i julgransplundringspresent ändå, jag fyller trots allt år om bara några veckor. Önskar mig även en från Marimekko, en prickig.

 

Återkommer med önskningar, nu ska vi äta middag. Och sen... är... det... dags... fööööööööör:

 

SEMLINGS!


Kommentarer:
Postat av: sissel

haha. ganska roligt att emma skrev exakt likadant när hon önskade sig en hårtork i julklapp. jag sprang och köpte en på stört.

2011-01-08 @ 02:17:41
Postat av: kari

Nja, fönande brukar bara bli katastrof (säger den som är vis av erfarenhet). Bättre låta håret leva det liv det vill leva säger jag. Fönande blir bara bra om man dessutom använder massa klet och kadd i håret, och känner jag dig rätt så är du inte särskilt sugen på det. Låt dig inte luras av de där frisörerna, själv har jag gått på deras vackra tal under många år och såg ut som heltönt bara för det.

2011-01-10 @ 18:24:59

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits