Dagens grävskopa


 

Idag hängde vi på lekplatsen vid konsthallen. Set hade sina nya gympadojor på sig och var i övrigt OERHÖRT välmatchande i sina blå vantar som han fick sist på ÖF när vi inte hittade hans egna. Vi hittade dem senare, de låg i hans jacka. Menmen, jag är den som kör på utseende före funktion så jag är ganska nöjd med dagens outfit.

 

Alltså ni fattar väl att jag är ganska ironisk här på bloggen va? Vavavava?

 

Iallafall, jag har en mycket dålig mobilkamera så det blir inte så himla snygga bilder. Har fortfarande inget ordentligt fotoprogram på min nya dator så det blir kasst med bilder här ett tag till. Grävskoporna Set håller i händerna stod i sandlådan när vi kom och det var en lycklig Set som lekte och lekte och lekte med dem. När vi skulle gå hem grät han hjärtskärande men vinkade högtidligt och sa HejHej till dem. Han fattade att det inte var hans, men boy som han hade velat ha dem.

 

Dagens goda nyheter: fixade bankdosa! Och ringde försäkringskassan och fick veta att om man blir gravid innan det förra barnet är ett år och nio månader så behöver man inte tjabba med papper och intyg och skit. UNDERBART!

 

Dagens dåliga nyheter: fixade inte körkortsbild idag heller. Plus att Set bajsade på golvet i vardagsrummet. Fräscht. Not.


Kommentarer:
Postat av: Clary

Han ser verkligen nöjd ut...pussipuss.

Postat av: kari

Well, Henny har också bajsat på ert vardagsrumsgolv vill jag minnas...

2011-03-16 @ 11:04:06
Postat av: kari

Och blä, jag önskar att jag blev gravid innan det första barnet var ett år och nio månader...

2011-03-16 @ 14:48:31
Postat av: Malin Loman

Håll i dig Erika. ALLA har bajsat på ert vardagsrumsgolv. Hade lovat att inte säga nåt, men....det känns så himla taskigt att du ska vara den sista som får veta.



PS berätta inte att det var jag som skvallrade ds

2011-03-19 @ 16:52:33
Postat av: Erika

Noooooooo! Jag med alltså? Godamnit!

2011-03-19 @ 18:09:11
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits