spårbarnen

Idag började skolan. Nya grupper, nya projekt. Mina ambitioner är, som de varit de två föregående terminerna, att lyckas arbeta så lite som möjligt under längsta möjliga tid. Dvs, glida på de andras skicklighet och låta min egen oskicklighet glömmas bort och gömmas undan. Har gått bra innan, mina förhoppningar är på topp.

Tråkigast var när jag efter en och en halv timme hade fått rejält ont i ryggen av att bara sitta. Träning imorgon, helt klart.

Bäst var att den stora jävulsprojektuppgiften verkade mycket lättare än vad ryktet sagt. Samt att man ska välja ut en i gruppen som ska redovisa den på engelska i 20 minuter, till skillnad från att lärarna väljer ut personen som ska hålla redovisningen samma dag som redovisningen ska hållas.

Tog den sedvanliga promenaden hem från skolan på sammanlagt en timme. Började med detta förra hösten och fortsatte under vintern. Lön har getts för mödan, nu är promenaden ett fullständigt naturligt inslag i min skoldag, i början var det mer ett tvång. Bussen var så varm och skön, promenaden var så lång och kall. Men så är det inte längre, tar man bussen kommer man hem kall och trött och jävlig. Går man kommer man hem varm och trött och hungrig. Helt klart värt.

När jag kom hem från kören slog jag upp ett halvt glas rött dansk-vin och satte mig tillrätta i soffan för att läsa Svinalängorna. Inte världens bästa kombo, lite sådär smaskigt att smutta vin till värsta alkoholistskildringen. Väldigt bra bok, dock. Rekomenderas.

Imorgon ska jag och min grupp reda ut vad kommunikation egentligen är, och sen ska jag försöka komma iväg och simma på eftermiddagen. Bonusbild på... barnen som lekte på industritomten, på tågbanan. Helt fantastiskt.

image355

Kommentarer:
Postat av: Moa

Visst är det där Cementa, på bilden? Jobbar du där i närheten? You lucky girl - jag älskar den där industrin, så jävla snygg!

Postat av: erika

hm.. vet inte vad den heter men jag håller med, sjukt snygg! Jobbar inte i närheten men gillar att plocka björnbär ganska nära.

2007-09-04 @ 19:16:45
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: Vidarane

Great site. Keep doing.

2008-08-29 @ 10:36:23
URL: http://vidarane.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits