surt

Innan i eftermiddags när vi var och handlade tog jag inte med min plånka eftersom vi bestämde att Erik skulle betala. Därför fulade jag mig och köpte på mig ost och andra dyra grejer som bara jag äter men är för snål för att köpa själv (haha, ja jag är djävulen personifierad). Det blev mycket grejer, en hel korg närmare bestämt. Och så kom vi till kassan och varorna rullade förbi och tjejen sa "210kronortack" och Erik drog sitt kort och maskinen sa: "nätack". Han hade nämligen bara 5,50 kr kvar. Detta är min mardröm och värsta skam. Jag har aldrig i mitt liv varit med om det själv, men nu fick vi helt enkelt ställa undan påsen på golvet bakom disken och gå hem för att hämta mitt kort. Himla tur att vi bor ca 20 m från affären, tänk om vi hade bott på landet!

Iallafall, hem gick vi och hämtade mitt kort gjorde vi och ångrade alla de där dyra varorna gjorde jag. Surt sa räven om rönnbären och surt sa röven om rännskitan.

Kommentarer:
Postat av: Kristin

Äsch, det där händer mig för jämnan! Det är väl inget att skämmas över. Jag känner mig lite mer så där härligt ungdomlig och blasé när det händer. Fast det bästa är när jag har 7.50 på mitt konto och Henrik har 26.50 på sitt och sen har vi samlade mynt på kanske 15 kr och dessutom ett pantkvitto som vi ska betala med. Kom tillbaka och prata om skam när det har hänt dig lilla vän.

Postat av: mirijam

Hihihi.

2008-04-23 @ 21:04:08
URL: http://mirijam.blogspot.com
Postat av: Malin

Usch, jag förstår precis vad du menar. Fast min värsta skräck över att pengarna inte ska räcka gick över då jag jobbade en sommar på ICA i Simrishamn. Då hände det för jämnan att folk saknade stålars. Som kassörska brydde jag mig inte ett smack. Helt mekaniskt skötte jag mitt jobb och tyckte mer synd om de som köpte dålig mat än de som inte hade pengar så det räckte. Ost är bra mat!

2008-04-24 @ 10:13:57
Postat av: erika

Phew. då kan jag vara lugn. Plus att minst 80% av maten var ekologisk och det är ju faktiskt dyrare! :)

2008-04-24 @ 11:14:09
URL: http://erikapik.blogg.se
Postat av: karin

det hände mig förra månaden! jag tyckte dock det var sjukt pinsamt, speciellt när kassörskan spände blicken i mig och sa "Men då får du lova att komma tillbaka!", som attt det syntes på mig vilket fattighjon jag är. fast sen när jag kom tillbaka var hon snällare och lät mig gå före kön. det var hon den arga på ica södra förstads som man är rädd för i vanliga fall också.

2008-04-24 @ 20:10:57
Postat av: Arnerebekka

Great site

2009-01-22 @ 10:01:47
URL: http://arnerebekka.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits