+10, 41+2



Åååh vi såg nyss en så dålig film och jag är så irriterad att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Det värsta är att det var jag som initierade att vi skulle se just den. Bara för att jag tjuvlyssnade på en kille i Klagshamn när vi var där och badade (samma kille som simmade ut till gummibåten med två pojkar som inte kunde ro, remember?) som berättade så spännande om den. Fy för i pissväderspolska så dålig den var. Se den ALDRIG! Den heter Knowing och Nicolas Cage har huvudrollen. Lär ju vara scientologer som har skrivit manus. Urk.

Och nä, ingen unge idag heller. I ren frustration-kompensation handlade jag tre kläder till den idag. Två döfina retro från Myrorna och en reakläd från Åhlens, där jag även såg till att skaffa nytt Åhlenskort. Sen gick jag runt hela Pildammsparken och tänkte att ojvoj nu smärtar det väl ändå liiite i magen eller? Men det gjorde det inte. Det märktes, om inte förr, när jag gick förbi ett annat preggopar där tjejen ockade och vockade fram i typ en halv km/h. Kanske skulle hon snart föda men hennes mage såg ut att vara ungefär hälften så stor som min då jag i princip sprang förbi dem. Så jag suckade och gick hem. Det hade dock varit extra kul om den började födas nu eftersom Erik har druckit vin ikväll och därför inte kan köra bil. Då hade sagt "HAHA, fixa det här nurå!!" med arg stämma och sen varit sur hela förlossningen. Men surheten grundar sig alltså bara på den jävla filmajävulen. Ledsen folks, men jag är besviken. Mina ögon är våldtagna.

Nu går jag och lägger mig i vredesmod.


Kommentarer:
Postat av: maggan

du är så otroligt aktiv för en som gått över en vecka över tiden! mina kompisar har knappt orkat röra sig alls under nionde månaden. imponerande!

2009-07-09 @ 01:11:17
Postat av: Erika

Är du säker på att det verkligen är Läppen i magen? Tänk om utomjordingar har kidnappat honomhenne och lagt dit en annan utomjording som kommer att bo där i hela sitt liv... för att långsamt ta över världen.

2009-07-09 @ 05:12:33
Postat av: Martina

Andra preggos är pjoskare, you rule! "för i pissväderspolska" är f.ö veckans svordom. Ut med ungen nu då för faaaen. Tant Martina vill se hur den ser ut och gråta en skvätt

2009-07-09 @ 09:09:42
Postat av: Sofia

Ah men ni kan väl ändå inte behöva köra till förlossningen, ta en taxi så kan ni promenera hem sen med underverket.

2009-07-09 @ 15:24:24

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits