två år

Samma plats, en lugg och två års skillnad. Är det bara jag, eller har jag fått en bredare näsa på äldre dar?

 

Hinner inte så mycket nu när Erik har börjat jobba. All tid läggs på Setgrejer. Och på diverse projekt, som groddodling, amigurumi, stickning och virkning. Och sånt. Idag har jag dessutom klurat ut en smart grej. Jag har inte kunnat begära pengar från försäkringskassan på ett tag så igår tog jag tag i det och ringde dit. Hamnade på plats 321 i kö. Det tog sin lilla tid att komma fram om man säger, och när jag tillslut kom fram kunde de inte ens hjälpa mig. Hon bara: näääe alltså vi är ju inte några tekniska experter här direkt. Du får maila teknisk support. Gah. Jag tänkte ett litet slag och sen fixade jag och trixade själv med min dator så att det gick att begära! Där ser ni, jag ÄR ganska bra på datorer ibland. Och problemlösning.

 

Annars har jag även bokat en tid på hudkliniken. De har nämligen valt ut 1500 pers till en undersökning om huruvida man tål parfymer eller ej och jag är en av de utvalda. Sällan att jag tackar nej, jag ÄLSKAR undersökningar där jag får glänsa med min egen förträfflighet. För tro inte att jag kommer vara allergisk. Oh no.  Jag är alltså inte allergiskt mot något. Try me.

 

En till grej bara. Han som nu har svindlat bort en massa kosing från Röda korset. Alltså: hur lyckas man med att INTE klara sig med en månadslön på 60 000? Jag har nu levt på 7000 i månaden sedan i juni och det går. Jag har inga sms-lån och inga skulder. Jag har heller inte köpt mer än mat på ungefär lika länge, men ändå. Hur LYCKAS han??

 

PS: Jag tackar alltså inte nej till mer pengar i månaden om någon trodde det, det gör jag inte.


Kommentarer:
Postat av: Erika H

Snygg frilla! :) Tänkte ju ha sagt det långt tidigare. Och våra näsor växer väl ju äldre vi blir, eller hur är det nu?

2010-04-22 @ 03:24:39

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits