Saker

Det är för sent för att jag ska orka fippla med en bild så det får bli ett tradigt inlägg. Saker som hänt sedan sist:

- Bea och John var här och vi åt kräftor hos Juhlia. Det var gott i början men mot slutet var det lite som de där filmerna på Anslagstavlan, ni vet, "Här ska åkas skidooooooooor......uuuuuuuuh".

- Vi åkte till Ikea och jag köpte en ny kudde till mig. JÖSSES så bra jag sover. Utom att den luktar så räligt att jag måste lägga täcket på den för att öht kunna somna..

- Set kan peka på sin näsa och säga "Näh". Samt gå med gåvagnen. Annars är han en hejare på att krypa. Och bajsa. Satan vad han bajsar hela tiden.

- Jag köpte två garnnystan på Yllet för presentkortet jag fick på min förrförra födelsedag. Önskar mig nytt presentkort tack. Det fanns en sån fin tröja med får på (till Set) och finfina mockasiner med får också (till Set också).

- Jag börjar undra när Set ska lära sig att somna själv. Som det är nu måste vi gå med honom i selen vid alla sovtillfällen för att han ska slockna. När lär barn sig sånt? Han kan ju inte åka sele för alltid!

- Annars finns ett jobb ute som jag ska söka. Det är bara en sådan lång trasportsträcka innan jag kan sätta mig ner och skriva. För det första har jag aldrig blivit kallad till intervju efter att ha sökt något jobb, så jag måste ju skriva åt helvete. För det andra: HUR SKA JAG SKRIVA???

- Idag pantade vi alla våra burkar och flaskor. Erik har sparat dem sen i våras eftersom han hade hört att panten skulle höjas till en krona. Det var ju såklart bara de nya flaskorna som skulle få en högre pant. De har tagit upp en mycket stor del av vårt hem, blev ca 200 kr i pant. För pengarna köpte vi vingar. Skoja bara, vi köpte blöjor och prickig korv.

- Hejdå.

Kommentarer:
Postat av: Kristin

Vi hade också tänkt spara burkarna men vi stod inte ut till sist.

Postat av: josefin

Gusten somnade i sele typ hur länge som helst. Tills en dag när han tokvägrade (bara skrek o skrek) och sen dess har han somnat på madrass på golvet eller i vår säng (nu i sin egen säng). Fast inte själv nej, vi (en av oss, i nuläget pappa) ska ligga bredvid och läsa/sjunga - fortfarande! :) Men det är mysigt som tur är!

2010-08-17 @ 14:11:37
URL: http://www.oskarochjosefin.se
Postat av: kari

Jag har skrivit skittradiga ansökningsbrev innan tror jag. I alla fall om man ska jämföra med råden på nätet. Googla "ansökningsbrev", och du får rätt bra tips. Jag gjorde det nu, hoppas, hoppas det ger resultat.

Sen får du skicka det till mig för korrekturläsning, jag har ju viss insyn i vad som önskas om man säger så...

2010-08-17 @ 19:37:22
Postat av: Helena

Om du skriver lika personligt och roligt som du gör på bloggen och tänker på vad deras behov är lite också ska du nog se att det ordnar sig! Jag läser och kommenterar gärna också!



Min kudde luktade också räääligt när den var ny, tror det gick över rätt snabbt. Nu luktar min musmatta på jobbet likadant, men det verkar dröja innan det går över. Vad är det? Och ska det vara nödvändigt? Äckligt!

2010-08-18 @ 21:56:04

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits