Fem myror är fler än fyra elefanter

Idag stod Set helt själv utan att hålla i sig för första gången. I ungefär två sekunder. Sen slog han i golvet med pannan före så det dånade. Han är ganska hialös, vår unge. Det är fullständigt omöjligt att byta blöja numer. På en sekund vänder han om och står redo i krypposition. Det blir till att brottas var gång. Han reser sig överallt och har börjat gå utmed möbler. Vaknar han ställer han sig och skakar galler i spjälisen direkt. När vi är ute och går måste vi ha sele i vagnen hela tiden annars krälar han ur och trillar i gatan direkt. En illbatting är vad han är. Samt: när vi äter får han sin mat och vi vår. När han ser det vill han bara ha vår, no pardon. Får han inte det så SKRIKER han som en spädgris. Vad gör man då, pedagoger?

 

Annars är jag mest sugen på att ge mig ut och resa. Fulcharter skulle funka fint. Någon med för hög inkomst som är sugen på att donera lite cash?


Kommentarer:
Postat av: Malin

Man ger dem av sin mat som man saltar först i efterhand, fast lite mosad? Hur gammal är han nu, Set?



Resa låter fint, fulchartra mest av allt just nu, bara det finns sol.

Postat av: Malin

Vår son Benjamin, nu två började tidigt äta vår mat och det funkade jättefint, fick mixa det ibland bara. Kul att han stod, nu går han säkert snart :-)!

2010-03-30 @ 16:40:17
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: erika

Set är väl sisådär åtta och en halv månad nu. Gött, då ska jag börja göra normal mat till honom nu då. :)

2010-03-30 @ 19:42:41
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits