söndag


Det bästa med att vara en liten storebror är att man också kan få vara bebis när andan faller på och tex (nästan) få plats i babysittern.

Helgen har bjudit på släktkalas med tårta (igår) och långsam parkströvardag i solen (idag). Vi tänkte även möblera om och fixa en ny arbetsplatshörna här hemma men eftersom vi är ena samlare av rang båda två så kom vi inte längre än att vi rensade ut en halv ikeakasse med gamla räkningar som sparats på hög sedan 2008. Hur länge ska man spara räkningar egentligen? Tex en mobilräkning, behöver man verkligen spara på den alls? Hur ofta tar man fram en gammal betald räkning och tittar på den? Aldrig! Från och med nu ska jag slänga räkningar direkt omedelbums när de är betalda. Eller? Ibland får jag känslan av att jag bara leker vuxen, egentligen har jag ingen aning om vad jag sysslar med.

Och så var det namnet. Hallå alltså, INGEN som klurade rätt. Här är hjältinnan!

Kommentarer:
Postat av: Martina

Bra vaaaal men inte fan är hon en litterär figur, hon är ju 4 realz. Vilseledande frau!

2011-04-18 @ 08:10:46
Postat av: Erika

Alltså jag har väl icke någonstans skrivit att det ären litterär figur?? Möjligtvis att hon har med litteratur att göra. Just just.

Postat av: mirijam

Jag har sparat alla räkningar från artonhundrafrösihjäl och framåt, MÅSTE slänga dom, man betalar ju på internet = kvitto. Har tusen såna där plastpärmar fulla med papper, väntar på att föreningens container ska komma så jag kan hutta iväg det!

2011-04-18 @ 11:49:57
URL: http://mirijam.blogspot.com
Postat av: kari

Ja, det var en hjältinna det!

2011-04-18 @ 19:23:09
Postat av: Kristin

Min pappersinsamling är lite av ett arkiv. Titt som tätt får jag rota igenom den efter något viktigt som jag har "råkat" slänga eftersom jag hatar papper och slänger alla papper som kommer i min väg.

2011-04-18 @ 23:03:38
URL: http://kristinosterberg.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits